2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 225 پست
چرا این حرفو زدی

چرانداره الان دارم تمام تاپیکای خودکشیو میخونم بدونم چ قرصی بهتره پراپرانول دارم حدود۱۰۰تا

ترسم اینه نمیرم ناقص کنه

این دفه دفه چهارم پنجمه ولی تنهام کسی نیس ببینه دیگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانم های عزیز حیف خودتون نیست زندگی رو واسه خودتون زهرمار میکنید و خانواده هاتونو عمری تو عذاب میزارید به خدا هیچی و هیچکی ارزش خون اومدن از ناخناتونم نداره منم یه زمونی مثل شما ضعیف بودم دلم میخواست بمیرم اما به خاطر پدر و مادرم هیچوقت همچین کاری نکردم یه کم قدردان زحمات پدر و مادرتون باشید نه ماه تو شکمشون شما رو حمل کردن یه عمر بزرگتون کرد براتون زحمت کشیدن بی خوابی کشیدن خدا رو خوش میاد داغتون رو بزارید تو دلشون . خواهشا خودخواه نباشید به خانوادتون فکر کنید. مطمئن باشید هر مشکلی حل میشه و به آرامش میرسید ایمانتون ضعیف شده ایمانتون رو قوی کنید نماز بخونید و از خدا بخواید کمکتون بکنه امیدوارم هر مشکلی دارید حل بشه و سراغ این جور کارا نرید . شما هم هر چه سریعتر با خانواده ی دوستتون حرف بزنید اونا حق دارن بدونن بهترین کار همینه که خانوادشو در جریان بزارید. این لطف رو در حقش بکنید لطفا

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
میتونم بپرسم مشکلت چیه

اینجاادم بیشخصیت هست نمونش اونی ک الان جوابشو دادم 

دوست ندارم توضیح بدم یکی دوتانیست

دوس روز بخودم فرصت دادم فکرکردم همه چیزیو ارزیابی کردم بازم تغیری ایجادنشد

اینجاادم بیشخصیت هست نمونش اونی ک الان جوابشو دادم  دوست ندارم توضیح بدم یکی دوتانیست دوس روز ...

من تاپیکو‌ نخوندم.

عزیزم شاید تو دوسه روز نشه تغییری ایجاد کرد ولی توی دو سه ماه میشه

فرصت بیشتری برای تغییر ب خودت بده.

اینو بدون تصمیمی ک گرفتی بدترین و نادرست ترین تصمیمیه ک یه نفر میتونه بگیره

اللّهم عجّل لولیک الفرج
یه دور برگرد ببین کارایی که خدا گفته برای سلامت دنیا چنددرصدشو انجام دادی گل خوشکلم؟

مرسی دوست مهربون ازینکه مهربونی ....ترجیح میدم نگم قرارنیست خدا خودشو درحدمن بیاره پایین اگ اون جنبه وظرفیت من رو داشت اسمش خدانبود

عین خرا عاشق بودم!!!تازه به مامانم@گفتم اینجوری شده گف هرکی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه!

به مامانت گفتی به بابات چی؟بگو اگه کاری نکنین به بزرگترای فامیل میگم.بگو مگه من چندسالمه تجربم چقدر بوده خب اشتباه کردم پای لرزشم می‌شینم لرزش همین باشه که می‌خوام به هم بزنم.بذار اگه می‌خوان بکشنت اونا بکشن نه خودت

سلام خانم های عزیز حیف خودتون نیست زندگی رو واسه خودتون زهرمار میکنید و خانواده هاتونو عمری تو عذاب ...

کدوم پدرومادرمن دله خوشی ازپدرم ندارم

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
من تاپیکو‌ نخوندم. عزیزم شاید تو دوسه روز نشه تغییری ایجاد کرد ولی توی دو سه ماه میشه فرصت بیشتری ...

۳۵سالمه یادمه از ده سالگی توفکرش بودم اولین باری ک عملیش کردم ده سال پیش بود چندباراخریم توهمین دوس سال و ماه پیش و.....میخواست تغیری ایجادبشه میشد هرچقدتلاش کردم دویدم تنهاییی نشد راهموبستن زمینم زدن زیرپایی زدن پاشدم باز دوباره زدن اوتقدزدنو بلندشدم این دفه دیگ نمیتونم پاشم انگیزه ایی ندارم امیدیم ندارم حامیم ندارم هرکاری ک فکرشو کنی کردم 

مرسی دوست مهربون ازینکه مهربونی ....ترجیح میدم نگم قرارنیست خدا خودشو درحدمن بیاره پایین اگ اون جنبه ...

نکن عزیزم.خدا خودشو در حد کسی پایین نمیاره این درسته .ولی خدا مثل یه پادشاه مغرور و قدرتمند و عصبانی نیست که نتونی چیزی ازش بخوای.یا بگه فقط اونی که من میگم بشه بلکه بهمون اجازه داده دعا کنیم در مورد چیزایی که دوست نداریم و بخوابم که تغییرشون بده .حتی سرنوشتمونو. مردموبریز دووور.اگه همه راه هارو رفتی یه مدام این راهو برو.برو سمت خدا