2777
2789
عنوان

بچه ها تورو خدا به دادم برسین...!!!!!

273 بازدید | 7 پست

لطفا هرکی اطلاع داره یااگه میدونید اینجاکسی درموردهک شدن چیزی میدونه تگش کنید یا

اگه خودتون تجربه ای درمورد نک شدن گوشیتون میدونید بگید

(چطور بفهمم گوشیم هک شده؟؟؟)

👆👆

تورو خدا خیلی نگرانم

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیزای مشکوک میبینی ؟ مثلا باتری و اعتبار سیمکارتت تموم شده باشه یا قبض موبایلت نامتعارف بیاد صدای گوشیت یهو کم و زیاد بشه

پیاماتو بدون که این سین بزنی خونده باشن

جهان سوم کشور نیست شخص است
چیزای مشکوک میبینی ؟ مثلا باتری و اعتبار سیمکارتت تموم شده باشه یا قبض موبایلت نامتعارف بیاد صدای گو ...

نمیدونم‌ولی یکماه پیش سه گیگ نت داشتم خواستم فیلم دان کنم رفتم وبرگشتم دیدم مسیج اتمام نت اومده

امروز شانسی وای فای گوشیموروشن کردم چندتا اسم پسر اومده بود روی وای فای توی شبکه های ذخیره شدع درضمن من اصن دستگاه وای فای ندارم خیلی میترسم

نمیدونم‌ولی یکماه پیش سه گیگ نت داشتم خواستم فیلم دان کنم رفتم وبرگشتم دیدم مسیج اتمام نت اومده امر ...

به یه کارشناس نشون بده نترس اگر بفهمن کم کم دو سال حبس روی شاخشه هیچ غلطی نمیتونن بکن خیالت راحت

جهان سوم کشور نیست شخص است
به یه کارشناس نشون بده نترس اگر بفهمن کم کم دو سال حبس روی شاخشه هیچ غلطی نمیتونن بکن خیالت راحت

ممنون ازکمکت🌹⁦☺️⁩