2777
2789
عنوان

نداشتن شیر

9584 بازدید | 28 پست

من دو ماه هست که زایمان کردم و علیرغم اینکه خیلی دوست داشتم خودم به بچه ام شیر بدم ولی شیرم خیلی کم بود و به خاطر زردی بچه و اینکه پوشکش همه اش خشک بود مجبور شدم بهش شیر خشک بدم و بعدش هم تلاش کردم که شیرم بیشتر بشه ولی از یه طرف اطرافیانم اصرار داشتن که بچه رو اذیت نکن و بهش شیر خشک بده و از طرف دیگه تلاش هایی که برای افزایش شیر کردم خیلی جواب نمیداد و میدیدم که بچه گرسنه هست و به خاطر همین بهش شیر خشک میدادم ولی همیشه این احساس رو دارم که در حقش کوتاهی کردم و اگر کمی بیشتر مقاومت میکردم و فقط شیر خودم رو بهش میدادم شاید الان شیرم بیشتر شده بود و میتونست شیر خودم رو بخوره و از طرفی دیگه هر وقت به مراکز درمانی میرم و بهشون میگم که بچه ام بیشتر شیر خشک میخوره کلی دعوام میکنن که چرا به بچه شیر خشک دادی و اگر شیر خودت رو بیشتر میدادی جریان شیر بیشتر میشد و همه این چیزها در کنار اینکه خودم هم خیلی دوست داشتم بچه ام شیر خودم رو بخوره احساس خیلی بدی در من به وجود آورده و هنوز نتونستم این مسئله رو بپذیرم اگرچه هنوزم دارم تلاش میکنم که شیر خودم رو به بچه ام بدم و بیشتر منتظر یه معجزه هستم البته شیرم دو هفته ای هست که نسبت به قبل بیشتر شده ولی هنوزم برای بچه ام کافی نیست و او که شیر خشک خورده سیر نمیشه ، نمیدونم چجوری میتونم از این احساس بد رها بشم ... خیلی میخوام که کلا بچه ام از شیر خودم بخوره ، یه احساس کمبود شدید دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شیر نداشتم از بدو تولد شیرخشک دادیم سزارین بودم حال عمومیم خیلی بد بود چن بار تلاش گرفتم نگرف سینمم خالی بود دیگه شیرخشکی شد بیخود دعوا میکنن به اونا چه والا خیلیم شیرخشک بهتره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

پودر شیرافزار بخور البته من تو بارداری خوردم برای وزن جنین

الان فقط مایعات و میوه میخورم برعکس یکسره رگ میکنه و لباسام خیس میشه من ی ماه زایمان کردم ب خودت برسی شیرت زیاد میشه 

شیر دوش اختراع شده برای همین روزها .. بچه رو که نمیشه زجر داد تا شیر شما زیاد بشه ...باید هزینه کنی و شیر دوش برقی بخری تا شیرت به شدت زیاد بشه

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

دقیقا توشرایط توهستم هربار ی نفرو میبینم بچشو شیرمیده  میخوام گریه کنم دوس دارم بچم توبغلم شیربخوره و بهش آرامش بده سینم ولی متاسفانه نمیگیره همش ناراحتم ک بچم بدنش بااین شیرخشکاضعیف میشه .چه مارکی میدی بهش؟

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

عذاب وجدان چرا منم بچم شیرخشکیه شیر نداشتم بچه رو ادیت نکن

من گاهی ک دو سه پیمونه شیرخشک درست میکنم با خودم میگم عمرا اگه اینهمه شیر از من میومد اخه ما درروز اینقدر نمیخوریم ک اینقد شیر بدیم

منم شیر نداشتم از بدو تولد شیرخشک دادیم سزارین بودم حال عمومیم خیلی بد بود چن بار تلاش گرفتم نگرف سی ...

چ مارکی میدی بچت؟کدومش مقویه؟

درکت میکنم. من سر دومی افسردگی هولناکی گرفتم که ۱۰ روز بعد از زایمان مجبور به خوردن دارو شدم و شیر ندادم. تلاشتو بکن. همیشه اول شیر خودتو بده بعد با یک شیشه کوچک بهش شیر خشک بده تازه اگه لازم بود. مایعات و شیر و شیرافزا مصرف کن. استرس نداشته باش. انشاالله شیرتم بیشتر میشه

منم پسرم۴ماهشه وازشیرخودم تغذیه میکنه...

تامیتونی شیربخور

روزی ۳تالیوان..

دلستر خیلی خوبه

شیرو خیلی زیادمیکنه..

خرما و۴مغز خیلی مقوی ان

قرص مولتی ویتامین بهت کمک میکنه شیرت زیادشه

الان فعلا رژیم وبزار کنار

تامیتونی کباب ومرغ وگوشت بخور

تاشیرت زیادشه..

شیردوش بخر باهاش شیرت وبدوش بریز توشیشه بده بچه ات بخوره. دوشیدن شیرباعث افزایش شیرمیشه...

اینکارا رو انجام بده

درکنارش شیرخشکم بده به بچه ات

تا۶ماهش بشه به غذاخوردن بیوفته شیرخشک وحذف کن

اون موقع فقط شیرخودت وباغذا بده بخوره

چ مارکی میدی بچت؟کدومش مقویه؟

من از اول ببلاک دادم نمیدونستم شیرخشکی میشه که همینجوری خریدم بردم شوهرم میگه کاش خارجی میخریدی ولی خب خوبه بچم وزن میگیره باهاش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من از اول ببلاک دادم نمیدونستم شیرخشکی میشه که همینجوری خریدم بردم شوهرم میگه کاش خارجی میخریدی ولی ...

منم ببلاک میدم وزنم میگیره خارجی چ مارکی خوبه؟