2821
2789
عنوان

میشه بیایید😔😭

98 بازدید | 11 پست

سلام بچها منو دوست پسرم همسایه ایم بعدش این همسایه روبه رویشون بحثمون شد سر یه جیزی 

بعدش شب بهم پین داد و اینجور چیزا گفتش چیشده گفتم که فحش دادن به ما گفتن گدا گشنه و غلط کردین بعدش خندید😔بجایه اینکه بگه غلط کردن  خندید منم خیلی ناراحت شدم شبش بهش پیم دادم گفتم به مامانتم بگو هیچ وقت حلالشون نمیکنیم گرفت هیچی نگفت بعداز چند ساعت پیم دادم گفتم تو واقعا منو دوست داری اصلا جواب نداد 

فرداش دوباره بهش پیم دادم بهونه دستش نی افته بگه پیم نمیدی گفتم سلام عزیزم خوبی خسته نباشی گرفت بازم جواب نداد 

بعد از اون تو واتساپ استوری گذاشته بود دست دختر و پسر بود که لب ساحل قلب درست کرده بودن وسطشم زده بودN منم پیم دادم گفتم شماره منو ماک کن که استوریات برای من نیاد بعدش گفت الکیه فقط خواستم بدونی باشه خدافظ گفتم فقط خواستم بدونی چی ادامه حرفتو بزن دیگه جواب نداد 😔

دیگه از اون به بعد پیام نداد بنظرتون براش مهم نبودم که به اون حرفم خندید؟؟؟

خیلی ناراحتم 

بله

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اون حرفه هیچ

از کاراش میفهمم که اصلا براش مهم نیستی 😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

کلا سرگرمیش بودی

گور بابای همچنین پسرایی

خودتو بی ارزش نکن فردا خاستگار بخاد بیاد برات اول از همه از همسایتون سوال میپرسه ک چجور دختری هستی

بعد تو با پسر عیاشش دوست شدی ک بهت بخنده و مسخرت کنه؟

تو رو خدا تنهایی رو بجون بخرین ولی ایندتون رو خراب نکنید گلم بهش فکر نکن. 

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍