من چارسال پیش با ی اقایی نامزد کردم ک نامزدیمون بهم خورد ما باهم نبودیم ولی خوب من عاشقش بودم این اقا برگشت سمت من از یکسال نیم قبل با ی خانومی وارد رابطع شده بود و وقتی برگشت سمت من من این قضیه رو متوجه شدم و این خانومه بمن زنگ زدو فلان اون بهم گفت ما رابطمون تموم شده و فلان بعد ما باهم وارد رابطه شدیم این دختره مدام میومد تو رابطمون ولی اقا بهم نمیگفت همشو گه گاهیشو میگفت تا موقعی ک اقا زنگ زد دوباره خاستگاری کرد خانوادم مخالفت کردن و هزارتا حرف بارش کردن باز ی مدت از هم جدا بودیم از انلاینی شبانش فهمیدم با یکی باز ارتباط گرفته منم گزاشتمش کنار ب کل ولی باز اومد سمتم برا اخرین بار ازم فرصت داد التماس کرد گفت دیگ تکرار نمیشه و فلان من ی فرصت بهش دادم ولی گفتم نباید دیگ این دختره بیاد ازش شماره دختررو گرفتم ک زنگ بزنم بهش بعد این اقا خیلی اصرار داره ک ما خیلی زود ازدواج کنیم و من مخالفت میکنم چون واقعا اعتمادم شکسته الان میخوام زنگ بزنم دختره ک پاشو از زندگیمون بکشه بیرون ولی خوب دلهره دارم دلشوره ترس نمیدونم چیکار کنم
من دیگ ضربه هامو دیدم عزیز انقد ضربه دیدم ک کلا بی حس شدم اینبارم فرصت دادم ک حرفی توش نباشه و خطا ک ...
پس حالا همه حواست بهش باشه .وجوریکه نفهمه گوشیشوچک کن .توروت که کاری نمیکنه
اب برای خوردن هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!