2777
2789
عنوان

کیا خواهر شوهر گوشتلخ دارن

614 بازدید | 42 پست

خواهرشوهرم همسن منه خیلی حسادت میکنه فقط میخواد از من بالاتر باشه حالا هم بارداره بچه ش پسره انقد پز میده که نگو . اگه بچه من دختر بشه نمیدونم چیکار میکنه 😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه همچین خواهرشوهری دارم نمیدونم چرا اصلا حس خوبی بهش ندارم خیلی حسود و از خودراضی هس با وجود اینکه من همیشه باهاش گرم رفتار میکنم عین سنگ یخ و سرد هس .....

همشم مادرشوهرم اینا میریم اونجا میگن به فلانی ینی همون خواهرشوهرم نگید اومدید اینجا ناراحت میشه .....

از خوشی من با خانوادش خوشحال که نمیشه هیچ تازه انقد ناراحت میشه که اینا از ترسشون نمیگن ما اونجاییم یا اونا اومدن خونه ی ما....

یسره هم تویه زندگیش مشکل داره انقد که واسه همه بد میخواد و کینه ای هس 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍

مثلا اگه دختر شد خب خودت هم زنی بیشتر میتونی با دخترت راحت باشی مثلا بگو رفتن فلان تخت گرفتم فلان گرفتم یا همش بگو دخترم یه جوری تربیت میکنم که همه انگشت به دهن بمونن آنقدر بهش محبت میکنم باهاش میشم دوتا دوست 

منم یه همچین خواهرشوهری دارم نمیدونم چرا اصلا حس خوبی بهش ندارم خیلی حسود و از خودراضی هس با وجود ای ...

دقیقا اونم اینطوره مادرشوهرمن از ترسش بخواد از من تشکر کنه قایمکی میاد تو کوچه میگه نکنه اون بشنوه . عیدی بخوان بدن پیش اون نمیدن . همیشه میگه خواهرشوهرم بهشون میگه فقط شما عروستونو دوس دارین . خییییلی بده

2790
2778
2791
2779
2792