2789
عنوان

چی بخورم😖😖😖🤧🤧🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمپوت گیلاس بخروسیب زمینی تنوری بخورونخودکشمش

کمپوت مزه میوه رو نمیده آخه دلم یه سبد بزررررررگ گیلاس شیرین میخواد، هنوز نیومده گیلاس؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
حتی شده به زوربخور بچه نیاز داره من ویارداشتم غذادلم نمیبرد عوضش چهارمغز خرما باقلوا خیلی میخوردم ا ...

باور کن اصلا نمیشه به شوهرم میگم هندونه میخوام میگه قصد خودکشی داری؟ با معده خالی هندونه میخوای؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من نمیتونستم چیزی بخورم نون و میزاشتم خشک میشد پنیر خامه ای میزاشتم روش میخوردم

اتفاقا از پنیر هم بدم میاد تو یه وعده 200 گرم خامه خوردم☹️دیگه اونم از چشمم افتاده

اتفاقا از پنیر هم بدم میاد تو یه وعده 200 گرم خامه خوردم☹️دیگه اونم از چشمم افتاده

چهار مغز و میوه زیاد بخور

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
میوه بزار یخچال خنک بشه بخور ماست خنک ابمیوه خنک شیرکاکائو کلا هر چیز خنکی حالتو جا میاره و اشته ...

ماست یه مدت میخوردم خیلی با خیار البته

ولی الان از بوش هم بدم میاد، یعنی کلید کردم رو گیلاس تازه😐😐

باور کن اصلا نمیشه به شوهرم میگم هندونه میخوام میگه قصد خودکشی داری؟ با معده خالی هندونه میخوای؟

دورازجون بچه شماعزیزم یکی ازفامیلای ما انقدچیزی نخورد مغزبچه آب اورده بودآخه میگن جنین گرسنه بمونه مغزش یه ماده تولیدمیکنه خطرناکه دکترمن میگفت دلتم نمیخوادبخوربرو بلافاصله بریز بیرونچون موادغذایی ویتامینش زودجذب میشه