2789
عنوان

چی بخورم😖😖😖🤧🤧🤧🤧

227 بازدید | 33 پست

تو ماه سومم هییییییچی نمیخوام بخورم، صبح زود دوتا لقمه نون و خامه میلم کشید تا الان دیگه هیچی نخوردم... بجز این که هر وقت صدای معده ام بلند میشه یه دونه از این قرص نعنا ها ميندازم بالا😐

بازم شدید گشنمه، ناهار برای شوهر و پسرم به زووووور مرغ درست کردم، هیچکی رو ندارم برام غذا درست کنه شوهرمم بلد نیست غذا بیرون هم نمیخوام، چه کار کنم ☹️☹️☹️☹️یه پیشنهادی بدین... 

يه چيزی که دلم بخواد...آخه الان حتی از پیتزا هم بدم میاد گیلاس میخوام فقط🥺🥺🥺🥺🥺

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیتونستم چیزی بخورم نون و میزاشتم خشک میشد پنیر خامه ای میزاشتم روش میخوردم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

املت با بربری داغ، همراه دوغ و پیاز

ماکارونی با سالاد شیرازی 

سالاد الویه 

سالاد سزار (واقعا راحته)

برو تو پیج نواب ابراهیمی اینستا انقد غذا داره، یه غذا داره سینی برنده هست انقد هیجان انگیز هست، وبسایت هم داره نواب 

میوه بزار یخچال خنک بشه بخور ماست خنک ابمیوه خنک شیرکاکائو کلا هر چیز خنکی حالتو جا میاره و اشته ...

برا امضات حمد میخونم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
کباب چی کباب خیلی خوبه  برو اینستاگرام بزن موکبانگ بعد انقدر گشنت میشه که همه چی میخوری

نه کباب نمیخوام

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...