2777
2789
عنوان

سن جنین

540 بازدید | 32 پست

سلام

خانوما توروخدا راهنماییم کنین 

من رفتم سونو جای خوبیم رفتم...جنین طبق سونو قبلی باید ۳۷ هفته میبود ولی دکتر سونو گف ۳۶ هفته و ۱ روز 

باوزن ۲۷۰۰ که کم بود

الان کسی همچین تجربه ای داشته؟؟

من نگرانم خیلی خیلی استرس دارم

دارم دیوونه میشم تا دو روز دیگه برم پیش دکتر

من خیلی نگران وزن جنین نیستم بیشتر درگیر سنشم یعنی چی کمتر شده سنش تاحالا که خوب بود ؟؟؟یعنی کمتر رشد کرده؟؟؟

کسی بوده بااین شرایط نی نیش سالم بدنیا اومده باشه؟؟؟؟یعنی سونوگرافی معتبر و معروفم میتونه اشتباه کنه😭😭😭

کسی میتونی راهنماییم کنه؟؟

من از استرس دارم روانی میشم 

من هر بار میرم یه چیز میگن بهم 

یه بار یه روز اختلاف یه بار چند روز اختلاف ول کن استرس چی 

اگه توقف رشد داش که قلبش نمیزد

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم رشدش نسبت به هفته اش کمه جای نگرانی نداره ماکارانی بخور و سویق هم خوبه از عطاری بگیر شیر هم بخور 

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

سلام عزیزم آبجی منم 8هفته بود رفت سونوگرافی گفته بود6هفته بعددوباره رفت فهمیداون سونوگرافی اشتباه کرده اون کم و زیادی که میگن روزهارومثلا بچه زودتربه دنیامیادیادیرتربرای همونه

خدایادوست دارم❤️

بچه چیه

خدای مهربون  ی خونه خوب توجایی که دوست دارم به من وعشقم بده ی سلامتی به هرکی امضا میخونه بده به خانواده من هم سلامتی بده تا سالیان سال کنار هم باخوبی وخوشی زندگی کنیم! خدایا هیشکی ومحتاج هیشکی نکن /امیدوارم همتون خوش وشاد باشین.خداجون دخملم تنهاست گناه داره ی بچه دیگه بهم بده 
خیلی دکتر سونو ترسوند منو

ن نترس عزیزم دکترا فقط آدمو میترسونن 

دکتر من واسه پلاکت پایینم یجوری منو ترسوند ک من میگفتم حتما موقع زایمان میمیرم آزمایش پلاکت تکرار کردم ک دکترم جوابشو ببینه بعد پلاکت بهم تزریق کنن قبل از جواب آزمایش فشارم شروع شد نی نی اورژانسی تو ی بیمارستان دولتی ب دنیا اومد هیچ مشکلی هم پیش نیومد میخام بگم یعنی دکترا فقط بلدن تو دل آدمو خالی کنن

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه
یعنی مشکلی نیس؟؟ من بارداری اولمه خیلی ترس ورم داش دکترم اصن یجوری بد گف 

نه بابا طبیعیه!مال منم همین بود همش یا دور سر از دور شکم بزرگ تره یا تاریخ زایمانو زود میزنن یا دیر تر..چون ایناها همش بر اساس وزن جنینه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز