2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه آقاست که ایراد داره/=

حالا معلم بود دسته جمعی یه چیزی ولی خب الان هم واجب نیست ببری هم بنظرم دلیل منطقی نداره

میتونی بزاری بعد قبولیت یه کادوی خوب بگیری واسه تشکر

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

ازکجافهمیدین تولدشه ؟

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
هم استوری کرد و هم یکی از کساییک ک میومد براش کادو گرفت شنیدم 

پس یه کارمعمولیه که به مشاورکادو بدی.رسمی باشه یه ذره هم توش احساس نباشه😂

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
پس یه کارمعمولیه که به مشاورکادو بدی.رسمی باشه یه ذره هم توش احساس نباشه😂

نه خب اوناییک براشون کادو میبرن مشخصه هدف دارن 

ولی خودم دو دل بودم از طرفی فک میکنم با کادو بردن شخصیتم پایین میاد از طرفی هم دوست دارم به منم توجه کنه  و پیگیر اوضام باشه ....فک کنم بی تفاوت باشم بهتره 

نه خب اوناییک براشون کادو میبرن مشخصه هدف دارن  ولی خودم دو دل بودم از طرفی فک میکنم با کادو ب ...

آفرین مگه قحطی مشاوره یه جوری برخورد کن که كاصلا خبرنداری تولدشه والا

آفرین مگه قحطی مشاوره یه جوری برخورد کن که كاصلا خبرنداری تولدشه والا

بدبختی اینه ک در جواب استوری گفتم تولدتون مبارک🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😞😞اصن هول شدم

اگه آقاست که ایراد داره/= حالا معلم بود دسته جمعی یه چیزی ولی خب الان هم واجب نیست ببری هم بنظرم دل ...

الان فهمیدم اکثرا براش کیک و تابلو اینا گرفتن 

من راستش یه فلش دارم ولی نمیدونم درسته بدم یا نه

الان فهمیدم اکثرا براش کیک و تابلو اینا گرفتن  من راستش یه فلش دارم ولی نمیدونم درسته بدم یا ن ...

عجب😅

بنظرم یه تبریک ساده هم کفایت میکنه 

دلم نمیخواد قضاوت کنما ولی یجورایی معلومه چطور آدمیه😬

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
عجب😅 بنظرم یه تبریک ساده هم کفایت میکنه  دلم نمیخواد قضاوت کنما ولی یجورایی معلومه چطور آدمی ...

نمیدونم ولی بچه ها یجوری رفتار میکنن حس میکنم شاید وظیفه باشه اون مشاورم شغلش  پزشکه 

نمیدونم ولی بچه ها یجوری رفتار میکنن حس میکنم شاید وظیفه باشه اون مشاورم شغلش  پزشکه

نه بابا چه وظیفه‌ای 

حالا اگه خیلی ساله میشناسیش یا حداقل پارسال شاگردش بودی که هیچی الان که اولین ساله بنظرمن هیچ ضرورتی نداره 

آخه تولدش به شما چه ربطی داره🥴