ارشدرشته ای روخوندم که بدم میادازش.الانم بیکار.حس میکنم استعداد هیچ چیزو ندارم.نه هنری نه کاری.حس بیخود بودن میکنم.حسرت دوستامومیخورم هرکدوم جایی مشغولن حتی اونا که درسشون افتضاح بود 😣😭.بی انگیزه بی هدف افسرده وبی حوصله.من کسی بودم که همه میگفتن هم سهمیه داری هم پارتی نونت توروغنه
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
من عاشق رشتم بودم واسه همینم ادامه دادم تو رشته ی خودمم شاغلم خداروشکر
الحمدلله خوش به حالت چی بودرشته ات
خب برو رشته ای بخون که علاقه داری میگی سهمیه هم داری خب نسبت به بقیه راحتترم قبول میشی
سهمیه یه بارقابل استفادس
من الان ۳۱ سالمه.ازاول برم بخونم طول میکشه
عه چه جالب.مدیریت بازرگانی داخلی.کجامشعولی؟توشهرما کارنیست اصلا
من تهرانم آخه رشته ی خوبی داری ولی باید تو شهرای بزرگ شاغل باشی
اره .شوهرمم مدیریت مالیه ولی اونم قراردادی توشغلی که ربطی نداره.کلا اینجا ادم میپوسه.کاش زودترازاینا شرایط بودومیشد ازاینجا رفت
کدوم شهری عزیزم؟ مدیریت مالی کار تو بازار سرمایه براش عالیه ولی تهران بیشتره
ایلام