2777
2789
عنوان

ازدواج بد.

245 بازدید | 22 پست

حس میکنم خیلی ازدواج بدی داشتم....

الانم که حاملم هم ترازای خودم همش با آدمای هم تراز خودشون ازدواج کردن.....

می‌دونم باید بیشتر دقت میکردم اون موقع الان خیلی ناراحتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان سعی کن بهتر بشه شرایطتون دیگه انتخابتو کردی میخاستی قبل ش به این چیزا فکر کنی

نمیدونم چرا خانمها ی ما وقتی حامله میشن یاد انتخابو جداییو این چیزا میفتن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

خيليا مثل منو توان خيلياااااااا نگران نباش

خيلي كم پيش مياد يكي هم بازهم ترازش ازدواج كنه هم واقعاااا احساس ارامشو خوشبختي داشته باشه شك نكن

من خودم انقد تحقيق كردم

چون منم مثل تو همين احساس انتخاب اشتباه رو داشتم مطمعنا شوهرت الان يه حسنايي هم داره كه اونايي كه هم تراز همن ندارن باور كن

استارتر تو مشتت باشه خانما هر طورین حتی از کار وپول وزندگیشون میزننو میریزن به پای رندگیشونو فداکار ومهربون تو ایران اینه دیگه خودت سعی کن بهتر باشی وبهترش کنی وراضی باشی ار ز زندگیت نقایسه هم نکن خودمون باید از پس زندگیندن براییم و رو مردا کار کنیم

استارتر تو مشتت باشه خانما هر طورین حتی از کار وپول وزندگیشون میزننو میریزن به پای رندگیشونو فداکار ...

استارتر منم ماشالله به موقعیت فوق عالی همه میگن ازدواج کن استارتر جان سختی ای نبود که نداشتم ولی الان خداروشکر خودم خوشحالم حتی دانشجو پزشکیم حسودیش میشد بهم ،ولی دلم نمیخاد هیچکس جام باشه از ازدواج میترسم خونوادمم سختگیرن ولی با هر کی ازدواج کردم باید زندگیمو دوس داشته باشم خودم ادارش کنم