sheidabm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4144 عنوان کمبود اهن 1395 بازدید | 8 پست دوستان، کسی کمبود شدید اهن داشته ک بهش خون تزریق کرده باشن در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟ 1400/01/16 | 15:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheidabm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4144 یعنی هیچ کس نیست؟ !😪 در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5572 عزیزم علائمتون چیه ؟؟منم مشکل شدید دارم قبل عید حالم بد شد سردرد شدید ضعف شدید موقع پری هم خیلی خیلی اذیت میشم دکتر قبل عید بهم آمپول هماتوفر داد تو سرم زد ولی حالم هنوز خوب نیست خیلی اذیتم شما چقدر کم خونی دارید ؟؟؟
sheidabm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4144 عزیزم علائمتون چیه ؟؟ منم مشکل شدید دارم قبل عید حالم بد شد سردرد شدید ضعف شدید موقع ... عزیزم علائم من سردرد و سرگیجه، رنگ پریدگی، تپش قلب، خواب رفتن دست و پا، خستگی بی دلیل...والا خسته شدم دیگه نمیدونم چیکار کنم با اینکه غذاهای حاوی اهن هم استفاده میکنم و ب تجویز پزشک قرص اهن هم استفاده میکنم اما اصلا فایده ای نداره. در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5572 عزیزم علائم من سردرد و سرگیجه، رنگ پریدگی، تپش قلب، خواب رفتن دست و پا، خستگی بی دلیل... والا خسته ... هموگلوبین خون شما چند بود ؟؟؟
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5572 عزیزم علائم من سردرد و سرگیجه، رنگ پریدگی، تپش قلب، خواب رفتن دست و پا، خستگی بی دلیل... والا خسته ... چند وقته قرص قرص آهن میخوری ؟؟؟
sheidabm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4144 هموگلوبین خون شما چند بود ؟؟؟ فرتین خونم 14 هستدو سال میشه ک قرص اهن میخورم، از جمله قرص فروفورت گاین، فروفورت دئودنال، فیفول.الان ۴ ماهه فروفورت دئودنال رو شبی ۲ تا میخورم با تجویز پزشک در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5572 فرتین خونم 14 هست دو سال میشه ک قرص اهن میخورم، از جمله قرص فروفورت گاین، فروفورت دئودنال، فیفول. ... وای با این همه قرص آهن خوب نشدی ؟؟؟منم فریتین م خیلی خیلی پایینه ولی جواد آزمایش ندادم چی بگم گلم بازم پیگیر باش من قراره برم دکتر خون اگر چیز مفیدی دستگیرم شد به شما خبر میدم
sheidabm مدیر استارتر عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4144 وای با این همه قرص آهن خوب نشدی ؟؟؟ منم فریتین م خیلی خیلی پایینه ولی جواد آزمایش ندادم چی ب ... باشه عزیزم ممنون.انشااله ب زودی درمان بشیوالا منم خیلی وقته تصمیم دارم برم پیش دکتر خون ولی متاسفانه توی شهرمون پزشک خون نیست در کشور خداپرستانیم ! ولی در حسرت زندگی کافران! به کدامین گناه؟