2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله دارم اونم شمارمو داره اینستام همو فالو میکنیم چون هنو دوسش دارم احتمالا اونم منو دوس داره هنوز

الهی بهم برسین و خوشبخت بشین 

فکر کردم کات کردین تموم شده رابطه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

خب زنگ بزن بگو کاری داشتی؟

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

کاش دختری که من دوستش دارم اینطوری بود امروز میخوام پیام بدم بهش بعد 5 ماه جدایی واقعا نمیدونم اصلا از اول علاقه ای بهم داشت یا نه 8 ماه باهم بودیم خیل یخوب بود همچی بعد یهو عوض شد

شاید دستش خورده :)

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
کاش دختری که من دوستش دارم اینطوری بود امروز میخوام پیام بدم بهش بعد 5 ماه جدایی واقعا نمیدونم اصلا ...

کاش پسری که من دوست داشنم اینطوری بود😂

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐