2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اونوقت اون لباس اتاق عمل چجوریه؟ ینی میخوام بدونم کاملا پوشیدست یا اینکه مثلا یه قسمتایی مشخصه&n ...

نه دیگه بندینک دارن میبندی محفوظ میشه گشادم ک هستن چیزی مشخص نیس

پشتش بند داره میبندی بازه پشتش پاهاتم معلومه تا زانو 

خب اونوقت ادم رو که میخوان ببرن برای عمل ، مثلا پتویی چیزی روی ادم نمیندازن که مثلا پاها اینا معلوم نباشه؟

اخه من چندبار توی بیمارستانا دیدم اونایی رو که از اتاق عمل میارن و یا اونایی رو که دارن وارد اتاق عمل میکنن، انگار یه رو اندازی چیزی روشون هست

خب اونوقت ادم رو که میخوان ببرن برای عمل ، مثلا پتویی چیزی روی ادم نمیندازن که مثلا پاها اینا معلوم ...

اره عزیزم یه چیزی مثل شنل میندازن رو سر یه پارچه سبز هم رو پا تا اتاق عمل با ویلچر اتاق عملم ک خودت میری میخابی رو تخت

اره عزیزم یه چیزی مثل شنل میندازن رو سر یه پارچه سبز هم رو پا تا اتاق عمل با ویلچر اتاق عملم ک خودت ...

اها ممنونم گلم

اخه من خواهرم یکم مشکل پوستی داشته قبلا

بعد پوستش دچار خارش شدید بوده و به خاطر همین یکم جای زخم هست روی پاهاش.

بعد الان قراره یه عمل داشته باشه

اونوقت میگه من خجالت میکشم اگر مثلا پاهام معلوم باشه

ینی هر روز گریه میکنه همینو میگه

اها ممنونم گلم اخه من خواهرم یکم مشکل پوستی داشته قبلا بعد پوستش دچار خارش شدید بوده و به خاطر همی ...

نبابا کسی نمیاد ک بهش نگاه کنه هر کی حواسش ب کار خودشه منم دقیقا همین مشکل رو شکمم دارم ن زیاد ولی خب هست من تازه سه بازم اتاق عمل رفتم ولی چیز مهمی نیس 

اها ممنونم گلم اخه من خواهرم یکم مشکل پوستی داشته قبلا بعد پوستش دچار خارش شدید بوده و به خاطر همی ...

وا مهم نیس این چیزا اونم واسه بیمارستانیا ک بدترازین چیزارو میبینن

نبابا کسی نمیاد ک بهش نگاه کنه هر کی حواسش ب کار خودشه منم دقیقا همین مشکل رو شکمم دارم ن زیاد ولی خ ...

ممنونم گلم 

حتما به خواهرم میگم از نگرانی در بیاد

فقط میشه بپرسم شما چه عملهایی داشتین؟