2777
2789
عنوان

بچه نمیخوام

264 بازدید | 16 پست

سلام خوشگلا،من نمیخوام بچه بیارم، آخه شوهرم اعتیاد داشت هنوز دوماه نشده که ترک کرده،ولی همش میگه بچه بیاریم ولی من میترسم بچه دار بشم،میگم لااقل یک سال بگذره، میخوام جلوگیری کنم بدون اینکه شوهرم بفهمه ولی میگرن دارم نمیتونم قرص جلوگیری بخورم،آمپول سه ماهه چجوریه؟کسی استفاده کرده؟

تا خدا 

منم نمیخواستم ولی ناخواسته باردار شدم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6207982/شوهرم-میگه-اگه-دختر-دار-شیم 

اینا رو بخونی عاشق بچه میشی 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
منم نمیخواستم ولی ناخواسته باردار شدم  https://www.ninisite.com/discussion/topic/6207982/شوهر ...

شرایطش رو نداره!😐

نمیگه بچه دوست ندارم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز سوره نصر معجزه میکندهر کسی خواهان گشایشی در کار های خود میباشد  سوره نصر را به ۴۱‌نفر بفرستد هم در ثواب خواندنش شریک میشود و هم به خواست خدا از عالم غیب فتحی و گشایشی برای او خواهدبود.بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمإِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ ۳تا آیه بیشتر نداره ولی کلی معجزه داره، التماس دعا ، برا من هم دعا کنید که خیلی محتاج دعای خیر شما هستم.

با سلام و احترام 

باتوجه به مشکلات زیاد ناباروری و شرایط سنی و از همه مهم تر تغذیه های ماشینی (پرورشی) 

پیشنهاد میکنم ذهنیت تون رو در ارتباط با عدم فرزند دار شدن تغیر دهید 🙏

با تشکر : یک ضربه خورده

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
با وجود شوهری که اعتیاد داره ؟  نسخه واحد نپیچ تو چ میدونی از زندگی دیگران

ببخشید من نخوندم و به استارتر گفتم 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
با سلام و احترام  باتوجه به مشکلات زیاد ناباروری و شرایط سنی و از همه مهم تر تغذیه های ماشینی ...

حتی با وجود همسر معتاد؟؟؟😐

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
حتی با وجود همسر معتاد؟؟؟😐

این روزها همه یک اعتیاد دارند

موبایل 👍

وقتی همسر ایشون ترک کردند بهترین گزینه ایجاد یه تلنگر جدید است 

چه چیزی بهتر از اولاد دار شدن 

هیچ ضمانتی نیست که همسر ایشون مجدد به سمت اعتیاد روی بیاورند اما شاید، شاید، با وجود بچه کمی نگرانی ها کمتر شود 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
ببخشید من نخوندم و به استارتر گفتم 

اگه منظورت اینه مخاطبت استارتر بوده و من نباید ریپلایت میکردم 

باید عرض کنم خدمتون که اینجا بخش تبادل نظره 

و وقتی کسی نا اگاهانه و اشتباه داره راهنماایی میکنه باید توسط کاربرای دیگه  روشن شه

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
این روزها همه یک اعتیاد دارند موبایل 👍 وقتی همسر ایشون ترک کردند بهترین گزینه ایجاد یه تلنگر جدید ...

موبایل رو با مواد مقایسه میکنید😐

به نظر منکه بچه دار شدن تو شرایط استاتر ریسکه 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اگه منظورت اینه مخاطبت استارتر بوده و من نباید ریپلایت میکردم  باید عرض کنم خدمتون که اینجا بخ ...

عزیزم گفتم نخوندم

موبایل رو با مواد مقایسه میکنید😐 به نظر منکه بچه دار شدن تو شرایط استاتر ریسکه 

شاید گوشی همراه یک ابزار ساده باشد اما در حین سادگی منجر به اختلافاتی در زندگی زوجین شده که متأسفانه به طلاق ختم شده یا ماقبل آن چیزی بنام خیانت 🙏

به هر حال شماها خانم هستید و تجربه بیشتری دارید 🙏

ولی نظر شخص بنده حضور یک فرزند میتونه تاثیر بسزایی داشته باشد در تغیر زندگی، چراکه احساس مسئولیت و تعهد رو دو چندان میکند🙏

شاید گوشی همراه یک ابزار ساده باشد اما در حین سادگی منجر به اختلافاتی در زندگی زوجین شده که متأسفانه ...

کم نداریم بچه هایی که والدین معتاد دارن و حسرت همه چی تو دلشونو 

استارتر اول باید خیالش از بابت پدر بچه راحت باشه بعد ی موجود بیگناه رو وارد این دنیای کثیف کنه 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من