2777
2789
عنوان

شیر گرفتن

86 بازدید | 20 پست

وای خانما درختر خیلی وابسته شیرم. هست با این ک کلی غذابش میدم و سیرش میکنم شب تا صبح باید شیر بخوره اگه در بیارم بیدار میشه گریه میکنه شب تا صبح من بیدا م نمیدونم چیکار کنم یک سال نیم شه خیلی سختمه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم یه هفته ای میشه گرفتم

دخترم خیلی خیلی خیلی شیر می‌خورد ینی یکسره منو می‌خورد. من چسب برق زدم ب سینم گفتم اوخ شده. دیگه ندادم 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

منم همینطورم..من صبج ها از عادت دراوردن همش غذا میدم که شیر نخواد...شاید یک یا دوبار...از این شیر نی دار ها هم گرفتم شیر میخواد از اون میدن نه شیشه...ولی موقع خواب باید شیشه بخوره و نصف شب....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
من 4 روزه ک از شیر گرفتمش

چحوره گریه نمیکنه؟؟ مال من شبای اول پلمیشد گریه میکرد تا راه میبرم بعد یکی دوساعت می‌خوابید.. الان بهش شیشه میدم و گوشی ک کارتون ببینه ساکت با همون میخابه

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎

از شیر بگیرش

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.
چحوره گریه نمیکنه؟؟ مال من شبای اول پلمیشد گریه میکرد تا راه میبرم بعد یکی دوساعت می‌خوابید.. الان ب ...

ن خدا رو شکر خیلی بهونه نگرفت .فقط روز اولش صب پاشد بخوروه ندادم گریه کرد ولی شوهرم کلی خوراکی گرفت براش 20 گیگ نت خریدم مدام تو یوتیوپ فیلم میدید بیرون بردم ولی گاهیم بهونه میگرفت از همه بدتر خودم بودم انقد گریه کردم چشام گود شد انگار قلبمو ازم جدا کردن 😭😭😭خیلی برا خودم سخت بود