2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 24 پست
برا خودم فال گرفتم گفتن جادو هست تو زندگیم برا شوهرم انجام میدن و تمدید میکنن برام باطل سحر نوشت پست ...

اها نه نمیخوام راستش میترسن

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم  فک میکنم خیلی چیزیه که باعقل جور درنمیاد ولی متاسفانه هست حالا نمیدونم درموردم صحت دار ...

منم چند وقتیع حالم خوب نیس،همش بدبیاری و انرژی منفی تجربه میکنیم،ولی به این فک میکنم من که تو شهر غریب که اصلا با کسی کار ندارم و نشستم تو خونم برا چی باید یکی برام همچین کاری بکنه 

منم جدیدا خیلی درباره سحر و دعا و جادو شنیدم،یعنی واقعا آدما اینقدر حقیر و بدبخت و بیکار شدن که برا ...

آره خیلیا تو زندگی خودشون نیستن تو زندگی بقیه زندگی میکنن من خیلی هارو دیدم ازینکارا میکنن و شده عادتشون مخصوصا پدر مادرا برا مثلا بهتر کردن زندگی بچه شون 

[QUOTE=184111365]منم چند وقتیع حالم خوب نیس،همش بدبیاری و انرژی منفی تجربه میکنیم،ولی به این فک میکنم من که تو شهر خب ممکنه اصلا اینا نباشه من چون حالم خیلی بده غیر این خانم مامانم یه جا رفت بهش گفتن 

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
آره خیلیا تو زندگی خودشون نیستن تو زندگی بقیه زندگی میکنن من خیلی هارو دیدم ازینکارا میکنن و شده عاد ...

چه چیزا آدم میشنوه،من همیشه به این فک میکنم یه آدم نمیتونه اینقد بد باشه،ولی چیزایی میبینم و میشنوم که میگم من چقدر ساده ام،آدما خیلی پیچیده فک میکنن 

چه چیزا آدم میشنوه،من همیشه به این فک ۱۷ روزهمیکنم یه آدم نمیتونه اینقد بد باشه،ولی چیزایی میبینم و میشنوم ...

به خیال خودشون میخوان زندگی بچه شونو درست کنن بمن گفت مادر شوهرت فکر میکنه شوهرت خیلی بهت گوش میده براش جادو گرفته هی تمدید میکنه قشنگ هر وقت این اتفاق میوفته ما اینجوری به مشکل میخوریم و تا باطل نکنم درست نمیشه یبار سه سال پیش بود ۴ ماه طول کشید خودم قبول نداشتم این حرفارو مامانم خودش رفت پیش یه سید باطل کرد تا دادگاه و طلاق رفته بودیم یه دفعه همه چی خوب شد

الانم ۱۷ روزه دوباره به مشکل خوردم یدفعه گفتم بزار ببینم جادو نداره دوباره دیدم بعله دوباره دست بکار شده...خدا کسی رو گیر خانواده نفهم نکنه من همسرم خیلی خوبه انقدر که الان نمیتونم برم دنبال شکایت و طلاق و...