2777
2789
عنوان

سلام

220 بازدید | 24 پست

دیروز یکی تو نینی سایت بهم گفت برام دعا وطلسم گرفتن اخه حاله روحیم خیلی خرابه بچها براباطل شدن چه کارکنم میدونین حالم خوب نیست

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤

سوره بقره و جن بخون حتما 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم

خواهش میکنم عزیزم برو تاپیک آخرم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

امروز سوره نصر معجزه میکندهر کسی خواهان گشایشی در کار های خود میباشد  سوره نصر را به ۴۱‌نفر بفرستد هم در ثواب خواندنش شریک میشود و هم به خواست خدا از عالم غیب فتحی و گشایشی برای او خواهدبود.بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمإِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾ ۳تا آیه بیشتر نداره ولی کلی معجزه داره، التماس دعا ، برا من هم دعا کنید که خیلی محتاج دعای خیر شما هستم.

منم جدیدا خیلی درباره سحر و دعا و جادو شنیدم،یعنی واقعا آدما اینقدر حقیر و بدبخت و بیکار شدن که برا ...

من خودم  فک میکنم خیلی چیزیه که باعقل جور درنمیاد ولی متاسفانه هست حالا نمیدونم درموردم صحت دارع یانه ولی حالم داغونه

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤