2777
2789

خونه تمیزه منتظرم آب جوش بیاد ماکارونی درست کنم و بعدش لباسهایی که رو رخت آویز هست رو جمع کنم 

امروز میخوام برم دوش بگیرم  و شاید برم خونه مادر شوهرم بعداز ظهر

انسانیت......

همی الان  کلاسم تموم شد خسته ترینم

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابگوشت 😁خونمم خوبه جمع و جوره برنامه ای ندارم درازکشیدم

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

سرکلاسم یه دستمم تو نی نی سایت چاییم صب ریختم سرد شده داشتم فک میکردم کی وقت میکنم برم چاییمو عوض کنم

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

تو اداره ام 

كمي خسته ام و گشنمم شده

صبح كه اومدم خونم تميز بود فقط لباساي شسته شده رو كه تا كرده بودم توو اتاق بود بايد برم اونا رو مرتب كنم . 

ناهار قرمه سبزي داريم. 

ميخوام براي شام كدو سبز بگيرم خوراك درست كنم. كه چرب و چيل نباشه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم