2777
2789

سلام عزیزم فعلا اقدام نکن متی مازول داروی خوبیه برای پرکاری زود جواب میگیری انشالله 

منم 8 ماهه درگیرشم

دو ماهه متی مازول میخورم نرمال شده منتظرم دکترم داروم قطع کن تو همین ماه 

منتظر گل پسرام  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم فعلا اقدام نکن متی مازول داروی خوبیه برای پرکاری زود جواب میگیری انشالله  منم 8 ماه ...

شما باردار شدی قبلا؟؟ من یک کورتاژ دوقلو داشتم پارسال چون قلبشون نزد ، و دو ماه پیش هم یک بارداری شیمیایی داشتم ، تازه یک ماهه دارم قرص میخورم ، شما هم احساس میکردی زیر گلوت ورم داره؟؟ روزی چنتا متی مازول میخوری؟؟ تی اس اچتون چند بود؟ 

خدایا شکرت💜
شما باردار شدی قبلا؟؟ من یک کورتاژ دوقلو داشتم پارسال چون قلبشون نزد ، و دو ماه پیش هم یک بارداری شی ...

عزیزم من شهریور باردار شدم ولی رشدش کم بود قلب تشکیل نشد آزمایش دادم متوجه شدم تیروئیدم شدید پرکاره 0.004 بود

منتظر گل پسرام  
عزیزم من شهریور باردار شدم ولی رشدش کم بود قلب تشکیل نشد آزمایش دادم متوجه شدم تیروئیدم شدید پرکاره ...

ازون تاریخ دکترم قرص پروپیل تیواوراسیل داد ولی چون این قرص تو بارداری تجویز میکنن دوزش خیلی کمه بعد سقطم همفت ادامه بده چند ماه خوردم زیاد ازمایشم فرقی نکرد متی مازول شروع کردم روزی دوتا یه ماه خوردم تیروئیدم شد 5 

الان یدونه میخورم تا هفته بعد آزمایش تکرار کنم و قطع کنم

متی مازول چون قویه نباید باردار شد

منتظر گل پسرام  
عزیزم من شهریور باردار شدم ولی رشدش کم بود قلب تشکیل نشد آزمایش دادم متوجه شدم تیروئیدم شدید پرکاره ...

دقیقا مث من شدین شماهم ، پس از همون تیروئید لعنتی بوده، منم دقیقا 0.004 بود

خدایا شکرت💜
ازون تاریخ دکترم قرص پروپیل تیواوراسیل داد ولی چون این قرص تو بارداری تجویز میکنن دوزش خیلی کمه بعد ...

اها خداروشکر ک نرمال شدین ، واسه منم دعا کن ، منم یک ماهه دارم میخورم روزی یک دونه ، انشاالله دوتامون به سلامتی باردار شیم و نینی هامونو سالم تو بغل بگیریم ❤🙏

خدایا شکرت💜
اها خداروشکر ک نرمال شدین ، واسه منم دعا کن ، منم یک ماهه دارم میخورم روزی یک دونه ، انشاالله دوتامو ...

خیلی خوبه متی مازول کاش از اول اینو برام تجویز میکردن زود تاثیر میزاره 

فقط ماهی و میگو نخور نمک هم خیلی محدود کن 

منتظر گل پسرام  
خیلی خوبه متی مازول کاش از اول اینو برام تجویز میکردن زود تاثیر میزاره  فقط ماهی و میگو نخور ن ...

پس چرا میگن ماهی میگو و نمک دریا خوبه؟! 

انشاالله که نرمال شی و زود قرصاتو قطع کنن ، ولی من شنیدم اینایی که تیروئید دارن باید تا اخر عمر دارو بخورن 😢 من اخر این ماه ازمایش دارم ، حتما باردار شدین به من خبر بدین 😍😘 من که دلم پر میکشه واسه نینی، اما فعلا ممنوعه 😢 ممنون میشم منو در جریان وضعیت تیروئیدتون قرار بدین ، منم جواب ازمایشم اومد بهتون خبر میدم ، تو نینی سایت اکثرا کمکاری دارن و کسی که مث ما پرکار باشه ب سختی پیدا میشه ، در پناه امام رضا ❤

خدایا شکرت💜
پس چرا میگن ماهی میگو و نمک دریا خوبه؟!  انشاالله که نرمال شی و زود قرصاتو قطع کنن ، ولی من شن ...

شاید برای کم کارها خوبه 

ما بدنمون زیادی ید داره نباید اینارو بخوریم 

راستی قبل بارداری یدوفولیک هم نخور اسید فولیک بخور 

انشالله زود جواب بگیره منم این هفته میرم آزمایش خدا کنه دیگه اجازه اقدام بدن 

سه ساله عروسی کردم 

منتظر گل پسرام  
شاید برای کم کارها خوبه  ما بدنمون زیادی ید داره نباید اینارو بخوریم  راستی قبل بارداری ...

انشاالله اجازه میدن عزیزم و خیلی زود باردار میشی❤❤🙏 منتظر خبرای خوبت هستم🙏

خدایا شکرت💜
انشاالله اجازه میدن عزیزم و خیلی زود باردار میشی❤❤🙏 منتظر خبرای خوبت هستم🙏

عزیزم من امروز مجدد ویزیت شدم تیروئیدم شد 0.77

ولی دکتره میگه دوماه دارو بخور کامل درمان شی 

شما چه خبر 

منتظر گل پسرام