2777
2789
عنوان

اسم رمانم

250 بازدید | 53 پست

اسم رمانموچی بزارم یه اسم خوب پیشنهاد بدین کوتاه باشه توش عشق هم داشته باشه ک خواننده رو جذب کنه لطفا اسمی که پیشنهادمیدین اول ببینین مال رمان دیگ نیس یانه

درمورد ی دختریه که ی پسررو نمیخواسته اما پسره و دوست دختره اونقدر اصرارکردن تا قبول کرد باپسره دوست شه وقتی عاشق شد پسره ولش کرد و بعد ی مدتی اومد خواستگاریش اما باز به دختره زیاد محبت نمیکنه و نادیدش میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلش همینه فک کنم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

کلا اسمی که اولش عشق داشته باشه تکراری شده تو رمانا !

به نام او که منشأ تمام خوشی هاست ...عضو گروه آبیِ چالش کاهش وزن (بامداد خمار عزیز) 😇🦋•قد : ۱۷۲ | •وزن شروع : ۸۱/۵ | •هدف اول : ۷۸ | •هدف دوم : ۷۵ | •هدف سوم : ۷۲ | •هدف چهارم : ۶۹ | •هدف پنجم : ۶۵|||| •وزن فعلی : ۷۵/۱۰۰ :)

حالت درام داره رمانت ؟

به نام او که منشأ تمام خوشی هاست ...عضو گروه آبیِ چالش کاهش وزن (بامداد خمار عزیز) 😇🦋•قد : ۱۷۲ | •وزن شروع : ۸۱/۵ | •هدف اول : ۷۸ | •هدف دوم : ۷۵ | •هدف سوم : ۷۲ | •هدف چهارم : ۶۹ | •هدف پنجم : ۶۵|||| •وزن فعلی : ۷۵/۱۰۰ :)