2777
2789
عنوان

اسم رمانم

250 بازدید | 53 پست

اسم رمانموچی بزارم یه اسم خوب پیشنهاد بدین کوتاه باشه توش عشق هم داشته باشه ک خواننده رو جذب کنه لطفا اسمی که پیشنهادمیدین اول ببینین مال رمان دیگ نیس یانه

درمورد ی دختریه که ی پسررو نمیخواسته اما پسره و دوست دختره اونقدر اصرارکردن تا قبول کرد باپسره دوست شه وقتی عاشق شد پسره ولش کرد و بعد ی مدتی اومد خواستگاریش اما باز به دختره زیاد محبت نمیکنه و نادیدش میگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلش همینه فک کنم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

کلا اسمی که اولش عشق داشته باشه تکراری شده تو رمانا !

به نام او که منشأ تمام خوشی هاست ...عضو گروه آبیِ چالش کاهش وزن (بامداد خمار عزیز) 😇🦋•قد : ۱۷۲ | •وزن شروع : ۸۱/۵ | •هدف اول : ۷۸ | •هدف دوم : ۷۵ | •هدف سوم : ۷۲ | •هدف چهارم : ۶۹ | •هدف پنجم : ۶۵|||| •وزن فعلی : ۷۵/۱۰۰ :)

حالت درام داره رمانت ؟

به نام او که منشأ تمام خوشی هاست ...عضو گروه آبیِ چالش کاهش وزن (بامداد خمار عزیز) 😇🦋•قد : ۱۷۲ | •وزن شروع : ۸۱/۵ | •هدف اول : ۷۸ | •هدف دوم : ۷۵ | •هدف سوم : ۷۲ | •هدف چهارم : ۶۹ | •هدف پنجم : ۶۵|||| •وزن فعلی : ۷۵/۱۰۰ :)