2777
2789

دوستم فشارخون بارداری گرفت بعدزایمان رفت دیالیز چون کلیه هاش ازکارافتاده بود😢

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از ماه هفتم متوجه شدم دیابت دارم خیلی قندم بالا نبود ناشتا 100 بودم بعدش 220 اینطورا ولی بهم گفت باید انسولین بزنی ولی وارد ماه 8 شدم دیگه قندم قابل کنترل نبود یعنی می رفت رو 400 بستری میشدم تا کنترلش کنن ولی غیر قابل کنترل بود حتی وقتی هیچ غذایی نمیخوردم بازم میرفت بالا تا اینکه مجبور شدم زود زایمان کنم

من از ماه هفتم متوجه شدم دیابت دارم خیلی قندم بالا نبود ناشتا 100 بودم بعدش 220 اینطورا ولی بهم گفت ...

من تو آزمایش قند خون ناشتام ۹۰ بود.اما خودم تو خونه که چک میکنم ۹۵ اینا میشه.امروزم ۹۸ بود.استرس گرفتم

خدایا شکرت  
من تو آزمایش قند خون ناشتام ۹۰ بود.اما خودم تو خونه که چک میکنم ۹۵ اینا میشه.امروزم ۹۸ بود.استرس گرف ...

منم اون اوایل به نظرم قندم طبیعی میومد ولی دکتر گفت دیابت داری داره شروع میشه 

دوستم فشارخون بارداری گرفت بعدزایمان رفت دیالیز چون کلیه هاش ازکارافتاده بود😢

وای خدا یعنی چی یعنی تا اخر عمر باید دیالیز شه؟ 

چطور جلوشو نگرفته بود ک اینقد پیشرفت نکنه

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
وای خدا یعنی چی یعنی تا اخر عمر باید دیالیز شه؟  چطور جلوشو نگرفته بود ک اینقد پیشرفت نکنه

اه گلم الان نزدیکه 4ساله داره دیالیزمیشه 😢هردوکلیه اش ازکارافتادن وچاره دیگه ای نمونده نتونسته جلوشوبگیره گلم زده دوتاکلیشم نابودکرده 30سالشه😢

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اه گلم الان نزدیکه 4ساله داره دیالیزمیشه 😢هردوکلیه اش ازکارافتادن وچاره دیگه ای نمونده نتونسته جلوش ...

چاق بوده یعنی؟ الان زندگی معمگلیشو میتونه داشته باشه؟ 

یا باید پیوند بشه؟ بچش چطوره

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
چاق بوده یعنی؟ الان زندگی معمگلیشو میتونه داشته باشه؟  یا باید پیوند بشه؟ بچش چطوره

ن گلم دیابت یافشارخون بارداری ربطی ب چاقی نداره خیلیم لاغره ازبدشانسیش بوده 😢

اره کاراشومیکنه اماچ فایده هفته ای 3باردیالیزمیشه پیوندهم هنوزدنبال کلیه ان پیداکنن چون پولم نداشتن دیراقدام کردن😢

ابجی البته باپیوندهم نیس دیدم خیلیابعدیکی دوسال پیونددوباره کلیش پس زده یاخدایی نکرده حین عمل....😢اعضای بدن ازدست نره ک اگه رفت دوباره مثل اولش نمیشه 😢

ن گلم دیابت یافشارخون بارداری ربطی ب چاقی نداره خیلیم لاغره ازبدشانسیش بوده 😢 اره کاراشومیکنه اماچ ...

دختر عموی منم احتیاج به پیوند داشت.از تبریز رفتن ارومیه.چون شنیده بودن اونجا پیونداشون خوب میشه.سنشم کم بودا.تازه ازدواج کرده بود.خلاصه الان سالهاس که پیوند کرده و وضعیتش خوبه.تازه بعد پیوند باردار شد و یه پسر خوشگل داره.

خدایا شکرت