2777
2789
عنوان

مادرشوهر من....

279 بازدید | 14 پست

ایشون ۳۲ سال پیش با وجود ۳تا بچه جدا شدن، بیشتر این زمان هم بچه‌ها با پدرشون زندگی کردن، اینم بگم که عمه من هستن، کلا خانواده پدریم زیاد نرمال نیستن همش خودشون رو قبول دارن، ایشون افسردگی هم داشته الان تا هر موضوعی پیش میاد میگه من موقعیت داشتم ازدواج نکردم همش بچه‌ها رو تحت فشار می‌زاره تو زندگیمون دخالت می‌کنه پدرم فوت شدن درباره نحوه زندگی پدر و مادرم قضاوت میکنه، همش به اسم دین همه رو میبره زیر سوال، هم خودش داره اذیت میشه هم ما، نمی‌دونم چجوری یه مشاور وارد زندگیش کنم که دست از سرمون برداره. برادر شوهرم و خانومش به روی خودشون نمیارن ولی واقعا ما و برادر شوهر بزرگم که مجردها و با ایشون زندگی میکنن اسیریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خدا دلم میخواد ولی نمی‌دونم چجوری؟؟؟؟!!!

خیلیا هستن بازنشسته هستن و خانومشونو اژ دست دادن و الان کسی رو ندارن همدمشون باشه

عمه شما هم انگار میخواد حسرت ازدواج مجدد خودش رو سر شماها خالی کنه😐

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
خیلیا هستن بازنشسته هستن و خانومشونو اژ دست دادن و الان کسی رو ندارن همدمشون باشه عمه شما هم انگار ...

والا آنقدر شرایط سخت می‌ذاره که هرکس میومد پشیمون میشد، انقد از کاراش خستم که به خدا دوست دارم یکی یکی تعریف کنم زار بزنم

والا آنقدر شرایط سخت می‌ذاره که هرکس میومد پشیمون میشد، انقد از کاراش خستم که به خدا دوست دارم یکی ی ...

اگه شرایطش رو داری یجای دیگه برو

کم کم پس انداز کنین یه جای کوچیک رهن کنین.تو این مدتم تحملش کن و چیزی بهش نگو شاااااید خسته بشه دیگه حرف نزنه

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
اگه شرایطش رو داری یجای دیگه برو کم کم پس انداز کنین یه جای کوچیک رهن کنین.تو این مدتم تحملش کن و چ ...

خداروشکر خودمون خونه داریم فکر کن از هم دوریم انقد داستان داریم، البته متأسفانه ۴سال باهم مشترک زندگی کردیم که اشتباه محض بود، همسرم میگه اگر پاک‌کن داشتم اون ۴ سال رو پاک میکردم

خداروشکر خودمون خونه داریم فکر کن از هم دوریم انقد داستان داریم، البته متأسفانه ۴سال باهم مشترک زندگ ...

😐😐😐😐😐دورین و انقد مسئله؟

😐😐😐😐😐دورین و انقد مسئله؟

آره بابا، مثلاً مهمونی میگیریم یه چندباری هست که پدرشوهرمم میاد، بعد یه بار گیر داد چرا پدرشوهرت داشت می‌رفت بهش آجیل ندادی، از اون ور میگه مانلی از قصد به پدرتون احترام می‌ذاره که منو بسوزونه والا موندم چیکار کنم. اینم بگم جلوی پدرشوهرم انقد شوخی میکنه، و احترام می‌ذاره که نگو بعداً از دماغ من در میاره

بین دوست واشناکسی نیست که بخوادازدواج کنه؟؟

دوست و آشنا قبول نمیکنن، کسی هم باشه ایشون خیلی معروف شده به اخلاقهای خاص و غیر قابل تحمل، کسی معرفی نمیکنه، به خدا دلم براش میسوزه ولی خودم کشش ندارم دیگه