2821
2789
عنوان

تنفر از خود

281 بازدید | 12 پست

شده از خودتون متنفر بشین و دلتون بخاد ای کاش هیچوقت نبودین تواین دنیا؟ من امروز این حسو دارم،دیروز تولدم بود بجز چن نفر ک استوری گذاشتن هیچ کس کاری نکرد،هرجاییم سرکار میرم مامانم یه بهونه میاره ک مجبور میشم بعد چن روز ولش کنم،الانم میگه ساعت کاریت زیاده تاهشت و نیم شب بعدش باچی میخای برگردی

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم از خودم متنفرم حتی تولد من کسی استوری نمی زاره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

منم مثل توشدم

ولی ول کن عزیزم

اهمیت نده سعی کن خودتودوست‌داشته باشی‌وحرفای بقیه روبه هیچ جات نگیری

باشگاهی رقصی چیزی برو 

روحیتوشادمیکنه

خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش   بی توو اسمت عزیزم‌❤  اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤

اولا تولدت مبارررررککککک🌷🌹❤🎊💕💖💗💝💞💟❣️❤💓💓💓💃💃💃💃💃💃🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁💙💙💚💚💛💛🧡🧡💜💜🤎🤎🤍🤍🖤🖤🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

هوس کیک کردم😑😑😑

دوما توی هیچ شرایطی کارتو ول نکن به مامانتم بگو تاکسی و اتوبوس رو واسه همین موقع گذاشتن مادر نازنینم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

اولا که سلام

دوما تولدت مبارک

سوما چرا باید برات مهم باشه که دیگران برات کاری بکنن؟ خب نکنن دوراز جون ولی گور باباشون. جاش خودت میرفتی به کافه واسه خودت تولد میگفرتی تنهایی

چهارماً: چرا از خودت بدت میاد؟ مگه چیکار کردی که از خودت بدبت بیاد؟

اصلا میدونی چقدر داری به خودت ظلم میکنی؟ تو به خاطر دیگرانی از خودت بدت میاد که اونا اصلا سرشون به زندگیه خودشونه ولی تو به جای اینکه خودت به خودت محبت کنی، توقع این محبت رو از اون ها داری.

ولی تا وقتی که تو خودت به خودت محبت نکنی دیگرانم برات تره خورد نمیکنن.

یه چیزی بهت بگم؟

منم مثل تو بودم دیگران برام مهم بودن. اینکه برام کاری بکنن برای همینم خیلی بهشون بها میدادم اما هر چی بیشتر به اونا بها میدادم و به خودم کم بدتر میشد.

یه روزی به خودم نگاه کردم، چشمام پر از اشک شد_الانم گریه ام گرفته- بدجور دلم به خودم سوخت. گفتم کی توی همه سختی ها باهام بوده جز خودم. کی همیشه منو تحمل کرده جز خودم. کی همیشه هوامو داشته جز خودم و هزاران تا از این حرفا. از اون روز به بعد نمیگم 100 درصد ولی اقلا 30، 40 درصد رفتارم و حالم بهتر شده

اولا تولدت مبارررررککککک🌷🌹❤🎊💕💖💗💝💞💟❣️❤💓💓💓💃💃💃💃💃💃🎉🎉🎉🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁💙💙💚💚💛💛 ...

نصف روزم باحقوق پونصدو پنجاه ولی کارم نیس همینم خوبه برام

یه چیزی بهت بگم؟ منم مثل تو بودم دیگران برام مهم بودن. اینکه برام کاری بکنن برای همینم خیلی بهشون ب ...

میدونم عزیزم خیلی حالم گرفته بود امروز،حداقل اینجا باحقوق کم هستم اما توجامعه هستم ک،شایدم همینجا یه کار بهتر پیداکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز