zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 عنوان خواستگاری 128 بازدید | 8 پست سلام بچهاعشقم بعد از ۴سال اومدخواستگاریمقراره چندشب دیگه به صورت رسمی بیان بنظرتون تو اتاق درمورد چ چیزایی حرف بزنم باهاش؟خانواده اون میدونن دوست بودیم اما خانواده من نعشقمم سرباز اجباریه 1400/01/16 | 04:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari75sa عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3334 مگه دوست نبودید؟تلفنی در ارتباط نبودید حرف هاتون بزنید؟ وزن:۷۲. هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵ 💪
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 مگه دوست نبودید؟تلفنی در ارتباط نبودید حرف هاتون بزنید؟ 😂😂😂همیشه در حال حرف زدن هستیماما خب دوست دارم تو اتاق هم حرف بزنیم بالاخره خواستگاری رسمیه
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 مگه حرفی ام مونده؟😂 ب سلامتی🥰🥰 سلامت باشی❤نمیدونم خیلی ذهنم درگیره استرس دارم😕
pari75sa عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3334 😂😂😂همیشه در حال حرف زدن هستیم اما خب دوست دارم تو اتاق هم حرف بزنیم بالاخره خواستگ ... چار تا عکس بگیرید بابا 😂 وزن:۷۲. هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵ 💪
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 چار تا عکس بگیرید بابا 😂 وای اینقدر عکس داریم باهممم ک نگم براتدلم میخاد یکم جدی برای ازدواجمون حرف بزنم باهاشدوران دوستی حرف زیاد زدیم در مورد ازدواج الان ک داره جدی میشه میخوام قشنگ باهم کنار بیایم
دنسر_سایت عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 2235 منو شوهرم ۴سال دوست بودیم دیگه خواستگاری نیومدن بله برونش کردیم تو اتاقم حرف نزدیم چون دبگه همه میدونستن دوتا پیشی ناز دارم که اسمشون پت و مت پروفایل عکس پت 😍😍 کپی همن مربی رقصم عاشق همسرمو زندگیم ❤
zarisham_a مدیر استارتر عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 76 منو شوهرم ۴سال دوست بودیم دیگه خواستگاری نیومدن بله برونش کردیم تو اتاقم حرف نزدیم چون دبگه همه میدو ... از خانواده من فقط خواهرم و چندتا دخترای فامیل میدونناما از خانواده اون همه میدونن ولی خب ما یجورایی اشنا هم هستیم و ازقبل همدیگرو میشناختیمخودش سربازی بود مامانش اومد خواستگاری الانم عشقم پادگانه قراره پنج شنبه بیاد😍