2777
2789
عنوان

فلج صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 13881 بازدید | 61 پست
متاسفانه یکی ازاقوام ماهم مادرزادی هست و درمان نشد

دکتر مفزو اعصاب گفته بهش که فقط پیوند عصب میتونه خوبش کنه که اونم تنها پزشکی که میتونسته جراحی کنه مرده وفقط خارج ازکشور انجام میدن که اونم هزینه وشرایطشو نداره شده یه پسر ججوون باهوش ولی افسرده جگرم براش کبابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم یکی از دکترای مغز و اعصاب بهم گفت احتمالا مادر زادیه اما من قبلا صورتم اینجور نبود.میشه بهم بگین چه دکتری پیشنهاد پیوند عصب صورت رو داده بوده.ممنون میشم یه اطلاعاتی راجع به اون دکتر بهم بدین🙏🙏🙏

سلام خانم ها من الان 6ساله با این وضعیت که یه طرف صورتم تحلیل میره و ظاهرا انگار فلج شده مواجه شدم.خیلی دکتر مغز و اعصاب رفتم و ام آر آی دادم و هیچکدوم از دکتر ها نفهمیدن مشکل من چیه.اون هفته رفتم یزد پیش دکتر میثم آقایی اون تا آزمایش ها و ام آر آی هامو دیدم گفت شما به بیماری سندرم پاری رومبرگ مواجه هستی و یه جور بیماریه خود ایمنیه و گفت متاسفانه اصلا درمون نداره و فقط باید پیش یه جراح پلاستیک برم و پیوند چربی بزنم.

الان هم راضی ام که مشکلمو بعد از 6سال فهمیدم چیه و هم غصه میخورم وناراحتم که چرا باید همچین بیماریی رو داشته باشم.دکتر گفت احتمالش هست که غضروف  صورت و به مرور استخوان فک هم خورده بشه😭

دوست من این ظوری شده بود  با فیزو لیزر وطب سوزنی مشکلش حل شد البته برای مشکلش زود مراجعه کرده بود اگر اشتباه نکنم سمت خیابون مطهری مرکز توان بخشی امید بود مثل اینکه تخصصی کار توان بخشی میکنه

ما ازاشناهامون مادرزادی داره براش دعا کنید واینکه اگه راه حلی دارید بگید براش جوونه روز به روز بدتر ...

عزیزم پسر من هفت سالشه و مادرزادی این مشکل رو داره  توی ایران و حتی جهان پزشکی که بتونه این مشکل رو درمان قطعی کنه وجود نداره فقط میتونن با یه سری جراحی بهترش کنن من به شدت پیگیر درمان هستم فعلا رسیدم به دکتر محمد مهدی سالم و شباهنگ محمدی در تهران امیدورام جواب منو ببنید و بهشون بگید یا حتی اگر ایشون دکتر دیگه ای رو میشناسن به من معرفی کنید 

دکتر مفزو اعصاب گفته بهش که فقط پیوند عصب میتونه خوبش کنه که اونم تنها پزشکی که میتونسته جراحی کنه م ...

میشه خواهش کنم  از دوستتون بپرسید که اسم اون پزشکی که فوت کرده چی بوده بهرحال ایشون مطمئنا" دستیار و دانشجو داشتن که متد کارشون رو آموزش داده باشن

عزیزم پسر من هفت سالشه و مادرزادی این مشکل رو داره  توی ایران و حتی جهان پزشکی که بتونه ا ...

عزیزم امیدوارم بزودی مشکل پسرتون حل بشه ،واگه حل شد حتما منو درجریان بزارید اون دکتری که اون حرفو زده دکتر مجید کیهانی فرد تو بیمارستان تریتا تهران اینو گفته وگفته تو ایران همچین کسی وجود نداره

ممنونم که جواب دادید چشم حتما در جریان میزارمتون

ببخشید میپرسم ،شما پسرتون از الان ببخشیدا کجی دهان وبینیش معلومهه؟اخه اونی که من میگم یکی از عزیزامه والان که بیست سالشه خیلی معلومه ولی تو بچگی اصلا معلوم نبود دلم براش کبابه ،خواهش میکنم منو از یاد نبرین وان شالله که مشکلتون حل شد منو در جریان بزارید عزیز من میگه من خودکشی میکنم😔

ممنونم که جواب دادید چشم حتما در جریان میزارمتون

منم ازشما ممنونم که دکتر معرفی کردین ،خیلی بد دردیه بجز خودش همه خونواده داریم تو اتیشش میسوزیم ،انگیزه هیچ کاری رو نداره نمیخوام ناامیدتون کنم ولی پیگیر کارای پسرتون باشین الان بچه هست هنوز ،ما هم تو بچگی دنبال یه مشکل دیگه ش بودیم ،تازگیها فهمیدیم این مشکل از عصب صورتشه