2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شام میریم بیرون و گاهی ی هدیه برای هم میگیریم اره این و تولد و روز زن و ولنتاین یادش گاهی مشکل مالی داشته باشه تبریک میگه و میگ عزیزم نمی تونم کاری بکنم ببخشید ولی امسال خداروشکر گوشی برای ولن تاین گرفت گفت این برای ولن تاین و سالگر ازدواجمون 

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

معلومع مهمه هردومون یادمونه البته همسرم اوایل ازدواج خیلی یادش نمیموند ولی الان چندین ساله که حواسش هس جشن کوچیک و کادو 

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

اولیشو جشن دونفره گرفتیم عکسو کیک بعدش رفتیم رستوران شامو دسر خوردیمو دور دور کردیم

واسه سال دوم شاید بریم اتلیه بازم جشن دونفره اگه بشه میریم رستوران جشن میگیریم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

راستی کادو هم دادیم کلا مناسبتا کادو میدیم جشنم میگیریم اگه قهرم باشیم اونروز اشتی میکنیم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️