2777
2789
عنوان

کش مو درست کنم برافروش خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3481 بازدید | 21 پست
باید گیرشو ازکجابیارم

نمیدونم فک کنم ازخرازی هابپرسی راهنماییت کنن گل من

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ی طرف روم نمیشه برم در مغازه ها،نمیدونم چیکارکنم

اگ میخای یکاری شروکنی بایذ خجالتو بذاری کنار...رونشدن نداره مگه گدایی میکنی داری شرافتمندانه کارمیکنی ...اگه اینستا داری پیج محمدبصیری روسر بزن واسه تو عالیه ک میخای کسب وکار شروکنی .خیلی خووووبه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

فروشنده دیجی کالا بشید دخترا 

سرچ کنید همه چیز و توضیح داده کتاب و مواد غذایی و یه سری چیزا فقط مجوز میخواد 

لوازم غیر خوراکی مجوز نمیخواد 

اول محصولت.ن رو سرچ کنید تو دیجی کالا بببینید پایین ترین قیمت چیه بعد تصمیم بگیرید که شروع کنید 

چون اگه اونجا فروشتون خوب بشه دیگه راحت میشه گفت شغل دایمی دارید

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱