2777
2789

دغدغه زیاده آرزو زیاده دلم میخواد پول داشتم به ارزوهوم میرسیدم آرزوهایی که برا خیلیا خاطرست دغدغه دخترم که تو این مملکت و با این حجم افسردگی چطور بهش برسم دغدغه خیاطی که یه عالمه لباس فک و فامیل رو دستمه باید بدوزم تحویل بدم اونم رایگان یوقتایی حسود میشم وقتی میبینم زنای شاغل تو فامیل همه دارن به پوستشون میرسن لیزر میکنن هر ماه یه وسیله جدید برا خونشون میخرن ماشین عوض میکنن و...ما هم خانه داری و قناعت و حمالی برای دیگران ...هوووو دغدغه زیاده درد زیاده

در حال حاضر سربازی پسرم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط مهاجرت 

به قیمت هر چی حاضرم زود تر اتفاق بیفته

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
در حال حاضر سربازی پسرم😔

ایشالله به سلامتی 

داداش منم سربازه 

خدا پشت و پناه همشون

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

به ترتیب اولویت:

از نظر اعتقادی خیلی پیشرفت کنم... عاقبت بخیر بشم و دست پر از این دنیا برم

یه شغل خوب با درآمد عالی

دکترا بخونم

و ان شاءالله یه زندگی مشترک خوب یا به فرد مناسب رو آغاز کنم

انشالله ک هیچ بچه ای مریض نباشه 

ان شاءالله ک خدا امین بگه

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
خب دیگه کامل متوجه میشن که ... یعنی چی که نمیخوره ... حتما چیزایی گه دوست داره بخر ..بگو غذات رو خور ...

اصلا خوراکی بیرون کلا نمیدم صبح وقتی صبحونه میدم گریه میکنه که نمیخورم نهایت سه لقمه یک ساعت بعد صبحونه موز بعد تا ناهار هرنیم ساعت یه میان وعده کوچولو مقلا ۱۰ تا بادام یا پسته یا ۱۰ تا مویز ساعت ۳ناهار اونم۴ قاشق که باید برنج باشه بعد تا شام هم سیب یا یه میوه دیگه ساعت ۸ هم شام ۹ هم یه لیوان شیر اما تا اینا رو بخوره کچلم میکنه ۹هم خواب🤕

نگران نباش عزیزم بچه ها تا بزرگ شن کلی نگرانی و اذیت دارن

ممنون گلم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
ایشالله به سلامتی  داداش منم سربازه  خدا پشت و پناه همشون

ممنون عزیزم❤

ان شاءالله خدا نگهداره همشون باشه🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اصلا خوراکی بیرون کلا نمیدم صبح وقتی صبحونه میدم گریه میکنه که نمیخورم نهایت سه لقمه یک ساعت بعد صبح ...

خدا از این بچه های ما  نگذره 😅😅

ببین من صبحانه میدم ... بعدش هیچی نمیدم تا نهار ..نهارش رو که خورد..دیگه شروع میکنم خر چی خواست میدم.. از کره بادام زمینی بگیر تا موز..یعنی رحم نمیکنم بعد نهار بهش ..

بعد دیگه جمع میکنم تا شام ... شام که خورد دوباره تنقلات میدم ...

اصلا و ابدا قبل نهار و شام بهش میان وعده نمیدم .. همون میان وعده که بین نهار یا شام یا صبحانه باید بخوره و بعد غذا میدم ..

شاید کمتر بخوره ولی حداقل غذاش رو بهتر و بدون غر میخوره 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ ..