2777
2789

اصلا خصوصيت خوب نداره🥲

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

ولخرج 

نبش قبر گذشته را زیاد میکنه

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی آدما خصوصیات خوب و بد دارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

وقتی عصبانی بشه وحشتناک میشه....در حالی که مهربون ترین ادمیه که میشناسم 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

خیلی احساساتی ومهربونه

تنهااخلاق بدش اینه که بدی دیگرانوزودفراموش میکنه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

خصوصیات بد نداره ولی یکم ولخرجه برا خونه

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

خصوصیات خوبش اینه ک مهربونه دروغ گو نیس اهل رفیق بار و اینا اصلا نی سالم و اهل دود و سیگار نی هوامو داره دست و دلباز ب شدت و اینکه دوسم داره

خصوصیات بدش زیادی حساسه شکاکم هس فوق غیرتی و اینکه خیلی مغرور و لجبازه

بیا من برات بگم 

خسیس 

بیکار 

دروغگو 

توهم زدن 

دو قطبی 

بی مسئولیتی 

وابستگی شدیدبه خانواده

بچه ننه بودن 

اولویت اول خانواده شه

خیانت 

دست به زن 

توهین کردن

تمسخر کردن 

مقایسه کردن 

مدام سرکوفت زدن 

انتظار بیخود 

ظاهر ساز 

رفیق باز 

قلیون کشیدن فکر کنم یه چیزایی هم میکشه 

خوبیش اینکه شدیدا هوای مهمون که از فک و فامیل خودش باشه رو داره و یخچالم پره چون شکمو هستن 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

خوب 

تو کارا کمکم میکنه 

ازم نمیخاد حقوقمو بیارم تو زندگی 

مهربونه 

زبونش چربه 😂

بد 

عصبی میشه بد عصبی میشه هاا

عاشق و دلبسته ی فوتبال ☹️☹️

غذا بلد نیست فقط سالاد و تخم مرغ