2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون خوش اخلاق بشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه‌جوری؟

شاید کار بدی باشه

اگه انجام دادی نباید بفهمه

ولی اگه قرار کاری داره طبیعیه که تیپ بزنه ها

برو یواشکی دنبالش دیگه😐محل کارشم میدونی دیگ

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
هرکسی ی دردی داره.من همش میگم کاش خدا بهمون بچه میداد .مهم نبود شوخرم بهم خیلنت بکنه در اینده ولی در ...

بچه داشته باشی با ی مرد خائن ! حال روحیت بده خواهر.

هیچ وقت از خدا اینو نخواه 

بگو خدا من بنده کوچیکتم . از من چیزی رو نگیر تو بزرگی اونقدر ک هر چی بخوابم  میتونی بهم بدی . پس درعوض چیزای ک بهم میدی چیزی ازم نگیر و قسمتم کن مادر شم .

خدا از دل منم خبر داره ... دلم زندگی اروم و عاشقانه و دانشگاه و پول میخواد و بچه . 

کار درستی نیست ولی خب اگه نمیزاره گوشیشو زیاد دست بزنی برو تلگرام شمارشو بزن با اینستا ایدیشو بزن و هر دورو نگه داره کد بره واسه گوشیش بعد یجوری راضیش کن و وانمود کن میخوای زنگ بزنی به جایی بعد کدارو حفظ کن و پاکشون کن برو تو اکانت اینستا و تلگرامش😂

هرکسی ی دردی داره.من همش میگم کاش خدا بهمون بچه میداد .مهم نبود شوخرم بهم خیلنت بکنه در اینده ولی در ...

این حرفو نزن خدا هرچی بخوای میده، ازشم چیزی کم نمیشه، هم بچه رو بخواه هم خیانت نکردن شوهرو این دوتا هیچ منافاتی با هم ندارن.

بچه داشته باشی با ی مرد خائن ! حال روحیت بده خواهر.  هیچ وقت از خدا اینو نخواه  بگ ...

خبر از دلم نداری ک چقدر داغونم وقتی دکترا جوابمون میکنن.انقدر التماسش کردم بهم نداده .ب کلی دیوونه شدم هر روز ی چیزیو میگم ازم بگیره در عوض بچه .من ک انقد دعا کردم نداد شاید .اینجوری بده .میگم کاش سرطان بگیرم کاش 15 سال دیگه زنده باشم ولی..

شاید کار بدی باشه اگه انجام دادی نباید بفهمه ولی اگه قرار کاری داره طبیعیه که تیپ بزنه ها برو یوا ...

خب قراره برهجایی برای خرید واسه کارش که تو محدوده شهر هست و من جاشو دقیق نمیدونم