یگی75 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 850 عنوان پلوپز یا جی پاس؟ 3524 بازدید | 9 پست سلام. میخام پلوپز چند کاره بگیرم. اما فکر کردم خورشت رو زود نمیپزه. اما جی پاس خورشتو 60دقه میپزه. کسی تجربه ای داره؟ کدومو بگیرم. که زودپز باشه. برنج و ته چین و.. بپزه 1400/01/15 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aska69 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 508 تو جی پاس خورشت اصلا خوشمزه نمیشه خوب جا نمیفته من اصلا دوست ندارم هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
یگی75 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 850 تو جی پاس خورشت اصلا خوشمزه نمیشه خوب جا نمیفته من اصلا دوست ندارم من کلا فکر میکردم پلوپز و جی پاس یکیه
aska69 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 508 من کلا فکر میکردم پلوپز و جی پاس یکیه عزیزم این چند کاره ها برنجم میپزن تاچ هستن من خودم دارم ولی خوب نمیشه واقعا. هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
یگی75 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 850 عزیزم این چند کاره ها برنجم میپزن تاچ هستن من خودم دارم ولی خوب نمیشه واقعا. آخه من چند تا از دوستام دارن خونه هاشون میرم هم خورشت شون خوب شده هم برنجشون. به خاطر همین خوشم اومد
aska69 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 508 آخه من چند تا از دوستام دارن خونه هاشون میرم هم خورشت شون خوب شده هم برنجشون. به خاطر همین خوشم اومد ... این نظر شخصی منه طبق تجربم واسه خورشت زودپز خوبه واسع برنج پلوپز. من ۳تاشو دارم از جی پاسم فقط واسه کیک درست کردن استفاده میکنم هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
یگی75 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 850 این نظر شخصی منه طبق تجربم واسه خورشت زودپز خوبه واسع برنج پلوپز. من ۳تاشو دارم از جی پاسم فقط واسه ... ممنون عزیزم از راهنماییت. زودپزت برقی یا گازی. من از گازیا خاطره بد دارم میترسم
aska69 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 508 ممنون عزیزم از راهنماییت. زودپزت برقی یا گازی. من از گازیا خاطره بد دارم میترسم زود پز برقی همون جی پاس میشه.زودپز گازی دارم . خارجی بگیر که ایمنیش بالا باشه. هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم هرلحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
یگی75 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 850 زود پز برقی همون جی پاس میشه.زودپز گازی دارم . خارجی بگیر که ایمنیش بالا باشه. ممنون عزیزم😘