2777
2789
عنوان

قد کوتاه چه قدی؟

24569 بازدید | 23 پست

سلام به همه دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه❣امروز میخوام براتون نمودار قد بگم که چه قدی کوتاه و چه قدی بلند. البته اینبار برای آقایون چون دیدم نسبت به خانوم ها حساسیت بیشتری دارن و نکته بعدی اینکه این نمودار قد برای کشور ایران پس بریم شروع کنیم. (قد زیر ۱۵۰ کوتوله) (قد ۱۵۵ تا ۱۶۰ کوتاه) (قد ۱۶۳ تا ۱۷۰ متوسط)( قد ۱۷۳ تا ۱۷۷ متوسط رو به بالا)( قد ۱۸۰ تا ۱۹۰بلند) و (قد ۱۹۰ به بالا هم خیلی بلند) اینم از این و اینکه من خیلی جاها دیدم که بعضی خانوم ها به آقایون ۱۶۶ یا ۱۶۸ هم کوتاه میگن و این کاملا اشتباه تنها در صورتی این حرف درست هستش که ما یک کشور با مردمان بلند قامت در نظر داشته باشیم مثل روسیه یا هلند بله اگر آقایی در هلند ۱۶۶ یا ۱۶۸ باشه کوتاه حساب میشه اما در کشور ایران این قد کاملا نورمال و طبیعیه و اینکه نزارید حرف دیگران بر روی شما  تاثیر بزاره برای مثال من یک دوست داشتم که چهره خیلی خوبی داشت و هیکلشم خوب بود و قد ایشون ۱۶۵ بود ولی با همین قدش کلی دختر دنبالش بودن حتی بعضی از اونا هم چند سانتی متر ازش بلند تر بودن. به هر حال امیدوارم کمک کرده باشم.❤

۱۶۵ واسه پسرا طبیعیه؟ اوکی

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا خانما هم بگو

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵

واسه خانوما چی؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

عزیزم خیلی خوب شد که این مطلب رو گذاشتی چون من اونروز دیدم ی نفر ب قد 180 میگفت کوتاه و من واقعا تعجب می‌کنم و از خودم میپرسم مگه ما هممون در ایران زندگی نمیکنیم من ک ب شخصه میرم تو خیابون مرد 190 کم پیش میاد ببینم

بزرگترین دشمن زنان، زنان احمق هستند🕊️
خداروشکر قدم ۱۴۸ همسرمم قدش ۱۸۰ یه پسردارم صحیح وسالم یکی دیگه هم تودلمه انشااله اونم مشکلی نداره ول ...

متاسفانه در ایران چه بلند و چه کوتاه باشید بعضی افراد کم شعور باز توهین میکنند.😶