نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 عنوان جراحی صفرا 95 بازدید | 4 پست سلام دوستان من هفته دیگه جراحی صفرا دارم برام صلوات بفرستید عمل خوبی داشته باشم واگه تجربه ایی دارین بیایین وبگین ممنون میشم من خیلی نگرانم چون الرژی دارویی دارم گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم 1400/01/15 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 منم الان که باردارم صفرام یه دونه سنگ آورده اگر بعد بارداری خوب نشه باید صفرامو بردارم میگن عملش راحته
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 منم الان که باردارم صفرام یه دونه سنگ آورده اگر بعد بارداری خوب نشه باید صفرامو بردارم ... آره ولی من چون آلرژی دارویی دارم میترسم برام دعا کن بارداری عمل راحتی داشته باشم دخترم 4سالشه گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 آره ولی من چون آلرژی دارویی دارم میترسم برام دعا کن بارداری عمل راحتی داشته باشم دخترم 4سالشه انشالله به سلامتی عمل ات انجام میشه
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 انشالله به سلامتی عمل ات انجام میشه ممنون شما هم به سلامتی به امید خدا زایمان کنید گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم