2789
عنوان

شوهر من

201 بازدید | 10 پست

شوهرم وقتی خونواده اش یه چیز جدید میخرن یا یه وسیله از خونشون عوض می کنن اینقدر خوشحاااااله که حد نداره.اونوقت یه جوری با من برخورد میکنه انگار کلفتشم.در حالیکه خونواده خوبی دارم و خداشکر کمبودی نداشتم....

شاید خونوادش کمبود نداری کشیدن ازقبل

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

متاسفم برای اینجور مردا ک ب حقیقت زندگی مشترک پی نبردن.زندگی انگار میدون نبرده

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
نمیدونم اما با خرید کوچکترین چیزی دیگه فاتحه من خوندست

فک کنم شما بی زبونی چند بار ک بچزونیش بخودش میاد یاد میگیره باخانمش چطور صحبت کنه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
فک کنم شما بی زبونی چند بار ک بچزونیش بخودش میاد یاد میگیره باخانمش چطور صحبت کنه

اره بی زبون که هستم اما اون چیزایی که اون یکدفعه هول برش میداره برام مهم نیست

اره بی زبون که هستم اما اون چیزایی که اون یکدفعه هول برش میداره برام مهم نیست

اگه مهم نیست پس کاملا بی تفاوت باشین عزیزم تا اعصابتون هم اروم باشه

نمیدونم اما با خرید کوچکترین چیزی دیگه فاتحه من خوندست

چرا فاتحه شما

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
حداقل باید با خانومشم درست برخورد کنه دیگ

بله معلومه ک باید خوب رفتار کنه من علت اینکار گفتم لابد کمبود مالی درگذشته