2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزد الانت 

عزیزم میشه بگی من کی ازدواج میکنم؟ و با عشقم یا ن؟

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
نامزد سابقم خ تلاش کرد ولی مامانی بود و نخاستمش....میتونی بگی کی عقد دارم ؟؟

مرد جوان با وقار ، شاعر منش اما کمی تنبل.

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟
نامزد سابقم اینطوری بود ولی تنبل نه نبود..شاعرمنش بود خانومی میتونی بگی کی عقد دارم؟؟

چهار مدت

غصه اگر هست  بگو تا باشد.معنی  خوشبختی  بودن اندوه است ،این همه غصه و غم، این همه شادی و شور ،چه بخواهی و چه نه ، میوه یک باغند .همه را باهم و با عشق بچین . ولی از یاد مبر ،پشت هر کوه بلند سبزه زاری است پر از یاد خدا و در آن باز کسی میخواند : که خدا هست ،تا خدا هست دگر غصه چرااا؟؟؟
چهار مدت

نهایتا برج 4؟؟؟ میشه بیشتر بهم بگی حس خوبی بهت پیدا کردم

اون شاعر منش ک گفتی واقعاااا نامزد سابقم شاعرمنش بود ولی همه چیز بینمون تموم شده

طور ممکنه بیاد و عقد کنیم ؟😔😔😔

باعشقت ولی یه کم به مشکلات میخوری ولی با درایت وفهمیدگی عبور میکنی حدود ۶ماه تا یکسال دیگه 

مرسی گلم

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
نهایتا برج 4؟؟؟ میشه بیشتر بهم بگی حس خوبی بهت پیدا کردم اون شاعر منش ک گفتی واقعاااا نامزد سابقم ش ...

قضاوت کردن های منفی و سخت گیری نسبت به خود و دیگران دست بردارید خواهید توانست یک دگرگونی نیرومند را در زندگانی خود تجربه کنید. گذشته هرچه که بوده با تمام خطاهایش پشت سر شما قرار گرفته و حالا شما آماده هستید با آزمون هایی که کسب کرده اید همه چیز را دوباره از نو شروع کنید. از این پس، با کسب بینش عمیق تر تمایل بیشتری خواهید داشت تا همه چیز را آنگونه که هستند ببینید

قضاوت کردن های منفی و سخت گیری نسبت به خود و دیگران دست بردارید خواهید توانست یک دگرگونی نیرومند را ...

عاغاااااا بگوووو با میلاد عقد میکنم یا سعید؟؟؟ 4 مدت ک گفتی طولانیه یا نسبتا نزدیک 

اینا رو بگو دیگه مزاحمت نمیشمممم گلمگ

عاغاااااا بگوووو با میلاد عقد میکنم یا سعید؟؟؟ 4 مدت ک گفتی طولانیه یا نسبتا نزدیک  اینا رو بگ ...

نزدیکه بشارت باداااا

مراحمییی در ضمن