2777
2789

چه سوالی؟ شاید بتونم کمکت کنم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

در مورد دانشگاه فرهنگیانه

آهان

خیر من اطلاعی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

امتحان شبه نهایی دادین شما؟  نریم به نظرتون ایرادداره؟  32نفریم 19نفرنمیرن هرچی به مامان ...

نه ما نداشتیم از این چیزا 😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه ما نداشتیم از این چیزا 😕

مدیرمامثلابگه من شاخم داره میگیره هرسال دیگه تواین اوضاع کرونا4تاکتابواجبارکردمیخوادبگیره 

تموم وقتم بابدبراامتحان بزارم درک نمیکنن که باباکنکورمهم

اوف الان انقدرعصبانیم

مدیرمامثلابگه من شاخم داره میگیره هرسال دیگه تواین اوضاع کرونا4تاکتابواجبارکردمیخوادبگیره  تمو ...

اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم

با دید مثبت نگاه کن

فک کن داری واسه کنکور میخونی و درکنارش به اون چندتا سوال مدرسه هم جواب میدی

مطالب مجزایی که نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اعصاب خودتو خورد نکن عزیزم با دید مثبت نگاه کن فک کن داری واسه کنکور میخونی و درکنارش به اون چندتا ...

آخه براکنکورتستی میخونم نه اینکه تشریحی 

نمیدونم تستی راحت ترمیتونم جواب بدم

توکلم به خدا

میشه رتبتونوبگید؟ 

آخه براکنکورتستی میخونم نه اینکه تشریحی  نمیدونم تستی راحت ترمیتونم جواب بدم توکلم به خدا می ...

یه نمره ی قابل قبول از مدرسه بگیری کافیه

رتبه کشوریم 2000

1
5
10
15
20
25
30
35
40