2777
2789

عموی من بیمه مسلح هس هزینه هاش عالین خیلی کم وبهترین بیمه هس 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتی برای زایمان و بارداری؟

اره گلم دوستمونم گفتن 70%روشامل میشه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
حتی برای زایمان و بارداری؟

برای کل ازمایشا و داروها و سونوها

کلا چه بارداری چه غیربارداری هفتاد درصد هزینه هارو میده

اکثر مراکزم باهاش قرارداد دارن 

خیلی از ازمایشا که خیلی بیمه ها تحت پوشش ندارن نیروهای مسلح داره

فقط بیمارستان رو نمیدونم شنیدم جدیدا اگه تکمیلی داشته باشی اونم هر بیمارستانی بری میده اینو مطمئن نیستم 

ممنونم❤

موفق باشی😘