2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نميدونم 

هيچي نميدونم تازگيا😂ترجيح ميدم وقتي مردم بفهمم ديه...حالا چ فرقي داره🤷🏻‍♀️

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

نه چون هممون میریم اون دنیا یعنی چی تناخس مگه زندگی همش به  دنیا خلاصه میشه از این تفکرای ها خوشم نمیاد من

کاش عاشق مهدی(عج) بودن مد میشد💔        کوهیم ما تا ایستاده ایم روی پاهامون...😎               ماهیم تا خورشید هست رهبر راهمون..          در هیچ اساس نامه ای،حق تماشای زیبایی تو بانو به رسمیت نشاخته شده است! خیالت تخت           تحریم کن چادر بکش ب روی همه چشم ها . برنامه صلح امیزی در کار نیست✌     خدایا ما برای تو تیپ زده ایم بگذار نپسندنمان مارا به چه نگاه غیر همین که بنده خوشتیپ تو هستم مرا کافیست😍   اگر میشد میخواستم پس از مرگم  چادرم را هم با من خاک کنید میخواهم روزی که دستهایم خالیست.... امانت مادرم بانو فاطمه را دستم بگیرم.. و به او پس بدهم .  آن ها چفیه را خیس می کردن تا نفس هایشان”آلوده شیمیایی” نشودمن چادر می پوشم تا از نگاه های آلوده”دور بمانم اینی که میگن مشکی رنگ عشقه یعنی چادرمو عشقه  (خانوم وکیل اینده) 

اعتقادی به اعتقاد ندارم 

چون چند سال بعد عوض میشن 😂🤦‍♀️🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نه..

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─