2777
2789
عنوان

پوشک بعد از زایمان برا خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 7953 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا من سز شدم بعد از عمل که بجای نواربهداشتی زیر انداز داشتم بعدشم که راه رفتم و حمام رفتم و بعد ...

برا منم توضیح میدی چکار کنم.. منم شورت یبار مصرف خریدم..یعنی تا قبل خموم رفتن شورت معمولیامو استفاده کنم؟ بعدش یکبار مصرف؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
ایشالا به سلامت بیاد بغلت عزیزم زایمانت چیه؟؟

فدات بشم تا الاندکه طبیعی.ولی جفت قدامیه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
پس دیگه حسابی قلمبه شدی طبیعی می خوای؟ چقد وزنت بالا رفته؟

فرقی نداره طبیعی و سزارین برام سلامتیش مهمه برام

فدات بشم تا الاندکه طبیعی.ولی جفت قدامیه

جفت من خلفیه

میتونم طبیعی زایمان کنم؟ 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
برات نمیبندن که فقط زیرت میذارن،ازین ساده ها بخر.من از داروخونه بیمارستان گرفتم،ساده مستطیلیه.سه چها ...

چی بگم میخوام برای زیر انداز؟

جفت من خلفیه میتونم طبیعی زایمان کنم؟ 

اره انگار

چی بگم میخوام برای زیر انداز؟

همون زیرانداز بهداشتی،داروخونه ها دارن.یه جفت دمپایی و لباس هم خود داروخونه بیمارستان میفروشن همه رو،میتونی زودتر بخری که دیگه اونجا هی همسرتو نفرستن دنبال این چیزا. کمپوت گلابی و انجیر هم بخر ببر باخودت

برا منم توضیح میدی چکار کنم.. منم شورت یبار مصرف خریدم..یعنی تا قبل خموم رفتن شورت معمولیامو استفاده ...

ببین عزیزم توی بیمارستانی که من بودم خودشون زیر انداز مینداختن هیچی پات نیست زیر انداز که کثیف میشه یکی دیگه میندازن .بعد از ۱۲ ساعت که راه میری .برو حمام قشنگ خودتو تمیز کن بعد مثل زمانی که پریود میشی نوار بذاز . شورت یه بار مصرفم باشه بهتره چون کشش ازاده زیاد به شکم فشار نمیاره کثیفم بشه دور میندازی

برات نمیبندن که فقط زیرت میذارن،ازین ساده ها بخر.من از داروخونه بیمارستان گرفتم،ساده مستطیلیه.سه چها ...

عزیزم زیر انداز وند تا بسته کافیه؟ پوشک چندتا بسته کافیه؟