پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
همون زیرانداز بهداشتی،داروخونه ها دارن.یه جفت دمپایی و لباس هم خود داروخونه بیمارستان میفروشن همه رو،میتونی زودتر بخری که دیگه اونجا هی همسرتو نفرستن دنبال این چیزا. کمپوت گلابی و انجیر هم بخر ببر باخودت
برا منم توضیح میدی چکار کنم.. منم شورت یبار مصرف خریدم..یعنی تا قبل خموم رفتن شورت معمولیامو استفاده ...
ببین عزیزم توی بیمارستانی که من بودم خودشون زیر انداز مینداختن هیچی پات نیست زیر انداز که کثیف میشه یکی دیگه میندازن .بعد از ۱۲ ساعت که راه میری .برو حمام قشنگ خودتو تمیز کن بعد مثل زمانی که پریود میشی نوار بذاز . شورت یه بار مصرفم باشه بهتره چون کشش ازاده زیاد به شکم فشار نمیاره کثیفم بشه دور میندازی