2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با چقدر سرمایه قصد مهاجرت دارین؟منم با شوهرم خیلی راحل مهاجرت انگیزه داریم اما کل سرومایمون یه خونه ...

من از طریق شغل می‌خوام اقامت بگیرم و قراره خانوادمم کل دارایی هاشونو بفروشن و بعد من بیان از طریق خرید خونه اقامت بگیرن 

شما شغل خودتون و همسرتون چیه ؟ اگه بگین شاید بتونم راهنماییتون کنم چون من تو این زمینه خیلی تحقیق کردم حتی پیش مشاوره های اقامتی هم رفتم

چرا

چون اموزشگاه تو انتخاب معلم خیلی حساسیت ب خرج میدن تا اسم اموزشگاهشون لکه دار نشه شماهم باید تحقیق کنید ببینید تو محل زندگیتون چه اموزشگاهی بهتره

با سرمایه گذاری میخواین اقدام کنین؟

نه منظورم اینه میتونیم با این پول اونجا یه زندگی ساده برای خودمون با دوتا بچه هم داریم جم و جور کنیم

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید
من از طریق شغل می‌خوام اقامت بگیرم و قراره خانوادمم کل دارایی هاشونو بفروشن و بعد من بیان از طریق خر ...

همسرم مهندس مکانیک هست خودم هم کارشناس روابط عمومی اما الان دیگه نمی رم سرکار

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید
همسرم مهندس مکانیک هست خودم هم کارشناس روابط عمومی اما الان دیگه نمی رم سرکار

خب اول از همه راجب سرمایه ای ک واسه اقامت دارین باید بهتون بگم با اون پول فقط بتونین ی خونه تو کانادا بگیرین اینجوری پول خورد و خوراکی براتون نمی مونه مگر اینکه اول همسرتون مهاجرت کنه اونجا کار کنه یه سرمایه ای اونجا بدست بیاره بعد شما بچه هاتون با اون دو میلیارد برین تا بشه اونجا کم کم سرو سامون بگیرین