2777
2789
عنوان

ســــــلام♡♡♡

123 بازدید | 20 پست

سلام♡

کاربر جدید هستم♡

اگه اینجا قوانین خاصی داره برام توضیح بدیم♡

ممنون✓

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک های مشروب و ج ن س ی و اینا نزن

اگه کسی گفت تاپیکمو گزارش بزن گزارش نزن

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

صفحه رو بکش برو اون پایینه پایین نوشته قوانین سایت بخون

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

تاپیکات قابل حذف نیستن پس هر نظری میزاری دقت کن که ۳ دقیقه بیشتر وقت نداری که پاکش کنی تاپیکاتم تا وقتی نظر نذارن می تونی پاک کنی بعدش دیگه نمیشه

نور بر تاریکی پیروز است🕊✌🏻⏳️

چرا نزنیم؟!

لغو کاربری میشی.. 

من نی نی یار مخفیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

پول نتمو باید بدی.... 

مدیر فعلی سایت پرژک هستم 😎

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یادت رفت بگی شمارش معلومه باید بره ویرایش کنه شمارشو مخفی کنه😂

عه وا آره..... اینم هس اسی😐