2777
2789
عنوان

ســــــلام♡♡♡

123 بازدید | 20 پست

سلام♡

کاربر جدید هستم♡

اگه اینجا قوانین خاصی داره برام توضیح بدیم♡

ممنون✓

اگه میخوای بدونی کی تو رو واقـــــــــعا دوست داره....        به خدا فکر کن......♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک های مشروب و ج ن س ی و اینا نزن

اگه کسی گفت تاپیکمو گزارش بزن گزارش نزن

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

صفحه رو بکش برو اون پایینه پایین نوشته قوانین سایت بخون

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

تاپیکات قابل حذف نیستن پس هر نظری میزاری دقت کن که ۳ دقیقه بیشتر وقت نداری که پاکش کنی تاپیکاتم تا وقتی نظر نذارن می تونی پاک کنی بعدش دیگه نمیشه

نور بر تاریکی پیروز است🕊

چرا نزنیم؟!

لغو کاربری میشی.. 

من نی نی یار مخفیم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

پول نتمو باید بدی.... 

مدیر فعلی سایت پرژک هستم 😎

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یادت رفت بگی شمارش معلومه باید بره ویرایش کنه شمارشو مخفی کنه😂

عه وا آره..... اینم هس اسی😐