2777
2789
عنوان

دعا

56 بازدید | 9 پست

بیاین واسه هم دیگه دعا کنم و هرکس که تاپیکو میبینه یه صلوات بفرسته برام تا زودتر به خواستم برسم منم برا شما صلوات بفرستم و دعا کنم چون اگه به جای خودمون یکی دیگه دعا کنه زود تر به نتیجه میرسه

انشالله حاجت روا شی به حق امام رضا 

میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل عشقم حل شه و برگرده و باهام آشتی کنه وبه زودی زود عقد کنیم هر کی دعا کرد بگه دعاش کنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله حاجت روا شی به حق امام رضا  میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین الت ...

دعات میکنم عزیزم تو همه ی دعاهام تو همشون تو نگران نباش دلم روشنه انشالا امام حسین دلتو شاد کنه 

دعات میکنم عزیزم تو همه ی دعاهام تو همشون تو نگران نباش دلم روشنه انشالا امام حسین دلتو شاد کنه  ...

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
انشالا کنار تو

الهی به خواسته هات برسی عزیز دلم