2777
2789
عنوان

زبان

106 بازدید | 24 پست

سلام یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید من ۲۵سالمه ویه بچه ۲ساله دارم ودیپلمم میخواستم شروع کنم زبان بخونم اول برم کلاس زبان بعده اینکه یکم تو زبان حرفه ایی شدم کنکور بدم و تحصیلات دانشگاهی رشته زبان روهم داشته باشم و معلم زبان شم بنظرتون میشه تواین سن با یه بجه ۲ساله؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره میشه اگه بخوای❤🙂

خب خداروشکر اره خییلی دوس دارم واینکه همسرمم داره فوق لیسانسشو میگیره ومن خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین خییلی دلم میخواد منم بتونم بخونم

خب خداروشکر اره خییلی دوس دارم واینکه همسرمم داره فوق لیسانسشو میگیره ومن خیلی اعتماد بنفسم اومده پا ...

اره میتونی عزیز دلم منم میخوام برم رشته ی زبان 🙂❤

علاقه داشته باشی و پشتکار داشته باشی موفق میشی😍

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃
اره میتونی عزیز دلم منم میخوام برم رشته ی زبان 🙂❤ علاقه داشته باشی و پشتکار داشته باشی موفق میشی😍

ااا چ خوب فقط دانشگاه میخوای زبان بخونی فقط یه سوال قبلش باید زبات بلد باشی تا دانشگاه بتونی زبان بخونی؟

ااا چ خوب فقط دانشگاه میخوای زبان بخونی فقط یه سوال قبلش باید زبات بلد باشی تا دانشگاه بتونی زبان بخ ...

من الانم دارم زبان میخونم نه عزیزم همون دیپلم داری میتونی بری این رشته اگه نمراتت خوب باشه

من سال  دبگه نه سال بعدش دیگه مدرک زبانمو میگیرم انشالله🙂❤

بعدشم دبپلمم رو میگیرم بعدم که دانشگاه😘

من الانم دارم زبان میخونم نه عزیزم همون دیپلم داری میتونی بری این رشته اگه نمراتت خوب باشه من سال & ...

انشاالله موفق باشی کلاس زبان میری درسته؟معدل دیپلمم ک پایینه یکم فک کنم ربطی نداشته باشه اره باید کنکور بدی دیه اگه تو کنکور دربیای میتونی بری دانشگاه اره

انشاالله موفق باشی کلاس زبان میری درسته؟معدل دیپلمم ک پایینه یکم فک کنم ربطی نداشته باشه اره باید کن ...

بله میرم 

مرسی همچنین😍

یکم ربط داره ولی نگران نباش میتونی💪❤

اره من هنوز زوده برای کنکور راهنمایی رو تموم کنم بعد دبیرستان بعد کنکور 😉

بله میرم  مرسی همچنین😍 یکم ربط داره ولی نگران نباش میتونی💪❤ اره من هنوز زوده برای کنکور را ...

مرسی عزیزم از امیدی ک دادی انشاالله موفق باشی منم بتونم

اگه حرفه ای بشی و تدریس کنی عالیه نونت تو روغنه حتما شروع کن منم خصوصی میرم استادم ماهی ۲۰ میلیون ر ...

واقعا یعنی در امدش انقد زیاده همش میترسم کم بیارم با بچه

اگه حرفه ای بشی و تدریس کنی عالیه نونت تو روغنه حتما شروع کن منم خصوصی میرم استادم ماهی ۲۰ میلیون ر ...

واینکه استادتون دانشگاه هم تدریس میکنن یافقط اموزشگاه وخصوصی تدریس داره