2777
2789
عنوان

کوچولو

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم منم بیبی فیسم و ریزم همه فکر میکنن هنوز دبیرستانیم ! برای افزایش وزن هم باید غذا زیاااا ...

آخه اشتها ندارم اصلا ،یکم که بیشتر میخورم احساس میکنم می‌خوام بیارم بالا ،

مامانم میگه شاید ازدواج کنی چاق بشی حالا منم فعلا نمی‌خوام ازدواج کنم 

گین اپ رو امتحان کردید؟؟؟میخوام بگیرم ببینم تاثیری داره یا نه😑😥

نه زنونه بودن خیلی بده کاش منم مثل شما بودم اون مو قع شیرین بودم و بانمک    

مجردی یا متاهل؟؟به نظرم زنونه قیافه آدم جذاب تره 

ولی اینطوری مثل ما ملوس و بامزه ای 😃

آخه اشتها ندارم اصلا ،یکم که بیشتر میخورم احساس میکنم می‌خوام بیارم بالا ، مامانم میگه شاید ازدواج ...

عزیزم مطئنی اشتها نداری؟ منم قبلا فکر میکردم اشتهای هیچیو ندارم ولی میرفتم سر یخچال همینطوری خوراکی رو میذاشتم تو دهنم میدیدم عههه من که اشتها دارم و میتونم بخورم😆یعنی خودمم متعجب میشدم

من گین اپ فقط دوبار استفاده کردم اونم مال دختر داییم بود خواستپ ببینم چطوره

خیلیییی اشتها رو زیاد میکنه ولی به شدتتتتت خوابالو شدم

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

درکت میکنم منم بیبی فیسم و ریزم همه فکر میکنن هنوز دبیرستانیم ! برای افزایش وزن هم باید غذا زیاااا ...

مدل لباس اسپورت میشم ،مثلا مانتو هام همه خیلی کوتاه ،اینطوری بیشتر دوست دارم 😣

عزیزم مطئنی اشتها نداری؟ منم قبلا فکر میکردم اشتهای هیچیو ندارم ولی میرفتم سر یخچال همینطوری خوراکی ...

وزنت هم بالا رفت با گین اپ ؟؟؟الان چند کیلویی؟؟

البته اینو هم بگم من کم خونی هم دارم 

چیارو امتحان کردی تاثیر داشته به نظرت؟

سیب زمینی آب پز؛شیر خرما؛ژله

داداشم باشگاه میره یک پودر خانگی درست کرد.اون خیلی خوب بود.ولی صورتم جوش زد.جنسینگ ؛پسته؛آرد ذرت ؛بادام زمینی ؛نبات خیلی چیزها دیگه آسیاب کرد

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪
وزنت هم بالا رفت با گین اپ ؟؟؟الان چند کیلویی؟؟ البته اینو هم بگم من کم خونی هم دارم 

نه کلا دو بار فقط استفاده کردم اندازه دو قاشق منظورمه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه