2777
2789
عنوان

کوچولو

144 بازدید | 29 پست

بچه ها من ۲۶ سالمه ،لیسانسمم گرفتم اما  بقیه فکر میکنن کنکوریم ، انگار ۱۸ سالمه ،قدم بلنده اما هیکلم خیلی دخترونه هست و قیافمم دخترونه و کوچولو ،دوست دارم یکم زنونه بشم و هیکلمم چاق بشه و پهن بشه ،چیکار کنم😣😥 !!!مجردم هستم

غذا زیاد بخور🙊

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا زیاد بخور🙊

راستش صبحانه نمی‌خورم ،فقط ناهار ،شام هم کم میخورم ،ولی خب اشتها ندارم ،مولتی ویتامین هم خریدم روی اشتهام تاثیر نداشت😁😃نمی‌دونم دیگه چیکار کنم 

راستش صبحانه نمی‌خورم ،فقط ناهار ،شام هم کم میخورم ،ولی خب اشتها ندارم ،مولتی ویتامین هم خریدم روی ا ...

مولتی ویتامین ب مرور اشتها میاره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خوبه که چرا میخای تغییر کنی من هم کوچولویی ام.برادرزاده ام هشت سالش دیشب کفش خریده بود به پای من خو ...

وای عزیزم 😃چه بامزه ،من شماره پام ۳۸ هست ،قدمم ۱۶۸ هست خوبه قدم ،ولی نمی‌دونم چرا اینقدر ضریفم و صورتمم بیبی فیسه

تو چند سالته؟چیکار کنیم ؟😂

من ۲۲ همه  فک میکنن  راهنمایی  ام یکی از استادا بهم میگفت  خیلی بی بی فیسی میگفا من تو رو ببینم تو خیابون فک میکنن ۱۳ سالته 😐😶ی پسره هم بود بهم میگفا فنچ و جاسوییچی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

درکت میکنم

منم بیبی فیسم و ریزم همه فکر میکنن هنوز دبیرستانیم !

برای افزایش وزن هم باید غذا زیاااااااااد بخوریم 

پیج afzayesh_vazn رو فالو کن ، صاحب این پیج خودش لاغره یه سری چالش ها میذاره و عکس غذا و تجربیاتشو به اشتراک میذاره....یکم انگیزه میده

تیپ و لباس و رنگ هم مهمه ...تاثیر داره مثلا رنگای تیره و سنگین و کفشای مجلسی سن رو بیشتر نشون میده

آرایش و مدل مو هم همینطور ،

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

من 16سالمه همه فکر میکنن 25 سالمه انقد چاق و صورتم زنونست که خودمم ایطو ری خودم میدونم 

من دوست داشتم زنونه باشم  به نظرم خیلی بهتره،اخه کوچولو باشی هیچکس جدی نمی‌گیرتت😁یه جوری به آدم لبخند میزنن و نگاه میکنن انگار مثلاً دختربچه ۵ ساله دیدن😆

راستش صبحانه نمی‌خورم ،فقط ناهار ،شام هم کم میخورم ،ولی خب اشتها ندارم ،مولتی ویتامین هم خریدم روی ا ...

من غذای نونی و برنجی خوشم نمیاد و اصلا نمیتونم بخورم

ولی میان وعده ها رو میتونم بخورم ، مثلا اجیل ، نوشیدنی ها ، شیرینیجات 

باید تمرکزو بزاریم رو میان وعده های مقوی 

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه