2777
2789
دوستان این خانم فال و دعا انجام میدن کارشون عالیه تضمینی درست میکنن با کمترین قیمت سید هم هستن من وا ...

@نی_نی_یار_5 بنظرم بهتره تبلیغات دعانویس رو ممنوع کنین 

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
سلام تویی

سلام سلاام

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم چرا شماره ی کلاهبردارای دروغگو رو پخش میکنی؟ من توو پلیس فتا ثبت گزارش میزنم برات.... یعنی ...

ب منم قبلا یکی شماره داد تو همین نی نی سایت  واسه دعا 300تومن خرج کردم الکی بود

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
 واقعا داری اعتماد میکنی چمیدونی طرف کیه شاید دزد همینطور آدرس میدی  بعد چ عجله ای داری ...

آدرس نگرفتما

الان داری بمن توهین میکنی

ادب#  

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اره فکر کنم یه ترشیده بی خواستگار بود فقط تاپیک زده بود اعصاب ملتو خورد کنه

حالا عزیزم  ترشیده گفتنم  زشته اره  مردم به هرکی رد میشه میگم خواستگار

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
شهرپرجمعیت بهتره یا کم جمعیت ؟

مطمئنن پر جمعیت بهتره دیگه. اشخاص بیشتری احتمال داره ببیننت و اینکه دستت برای جذب شوهر هم بازتره. جاهای کوچیک همه همو میشناسن نمیشه یسری ترفندها رو بکار برد.

بنظرم دختر خوبه 25 26 سالگی ازدواج کنه که تجربش هم بالا باشه شوهر و خانوادهای دو طرف نتونن دخالت کنن ...

منم خیلی اشتباه کردم سایت عضو شدم و اخر سواستفاده ام کردن درسته هرانسان جایزالخطاس ولی باید از اشتباهات عبرتی بگیریم بجای اینکه اشتباه خود و دیگران رو سرکوفت بزنیم سرکوفت الکی هنر نیست

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜  
اره... خوبخ

میخوای بیشتر آشنا شیم

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕
خدا رو شکر امیدوار شدم

😂😂😂😂  اره دیگه خدا بزرگه عزیز منم مجردم

من خودم ۱۸ سالگی با یکی دوست شدم ۵ سال باهاش موندم و ۲۳ سالگی باهاش ازدواج کردم الان دخترم ۸ سالشه ...

دیدی گلم به هر کی می گی ازدواج می گه مجردی خوبع خیلیم تعجب اور دایی‌ام اهل زندگی کار نرمال نرمالن اون روز زنداییم می گه ازدواج خوب نیست 

باز تو داشتی و هیچوقت نگران نشدی تو رندگیت از این بابت

اتفاقا همش توو استرس بودم 

چون دو تا آبجیه بزرگتر داشتم که سنشون بالا رفته بود ازدواج نکرده بودن،من فکر میکردم لابد یه عیبی چیزی داریم و خودمون نمیدونیم....فکر میکردم هیچوقت ازدواج نمیکنم....

گاهی میشد توو یک ماه،۵تا خواستگار میومدن،بعدش میرفتن و پشت سرشون رو نگاه نمیکردن...خب بخودم شک میکردم که چیه عیبم مگه....

تا همسرم که اومد خواستگاری،هممممه چیز سریع جور شد...تعجب کرده بودم،

خیلی متوسل بشید به امیرالمؤمنین علیه السلام،من همسرمو از ایشون دارم....حاجت ازدواجو خیلی زود میدن

منم دارم ولی متاسفانه هیچیکی به دلم نمیشینه😔خودمم دیگه دازم میترسم

منم خیلی خواستگار دارم سر نمیگیره😃😃😃

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕